DANAS SE OBAVEZNO OVAKO POMOLITE: Izgovorite ove reči, za spokoj, mir i sreću svojih bližnjih!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: PIXABAY

Snaga vere može da učini čuda, i zaista pomaže duhu i telu. Molitva pozitivno utiče na nas, i zato se treba moliti kad god osetimo potrebu za to. Zato, danas izgovorite ove reči:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Sveti arhangeli i anđeli, molite Boga za nas. Hvalim krasnu blagolepotu Nebesnih Likova; njihovim svetlosnim lučama želeći da se prosvetlim, Tebe molim, Hriste, Jedinoga Blagosrdnoga. Sveti arhangeli i anđeli molite Boga za nas.

FOTO: PIXABAY

Primi, Hriste, one koji se za nas mole – anđeoske činonačalnike, tajnike Tvoga ovaploćenja i česnoga vaskrsenja. Sveti arhangeli i anđeli molite Boga za nas. O, Heruvimi, i Serafimi, Sile, Vlasti, Anđeli i Arhangeli, Načala i Prestoli, i Gospodstva, molite Hrista priželjno da se izbavim od robovanja strastima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Sveti arhistratizi, služitelji slave božanske, načalnica i anđela, i nastavnici ljudi, prosite što je korisno za nas i veliku milost kao vojvode bestelesnih sila. Ti, koji si ukrasio nebo zvezdama kao Bog, i anđelima Tvojim svu zemlju prosvetio, Stvoritelju sviju, spasi nas koji Te slavimo. Presveta Bogorodice, spasi nas.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Djevo sveneporočna Marija, priželjno moli Spasa sa Anđelom hraniteljem mojim, da mi daruje oproštaj mojih pregrešenja i ispravljenje života; svagda ću te blagodarno veličati kao Mater Božiju. Presveta Bogorodice, spasi nas. Sladosti anđela i radosti tužnih, zastupnice, Mati Gospodnja, zastupi nas i izbavi od večite muke.

(Izvor: Telegraf)

PODELITE ILI POŠALJITE VAŠIM PRIJATELJIMA
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts