DANAS SE OBAVEZNO OVAKO POMOLITE: Izgovorite ove reči, za spokoj, mir i sreću svojih bližnjih!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo
FOTO: PIXABAY

Snaga vere može da učini čuda, i zaista pomaže duhu i telu. Molitva pozitivno utiče na nas, i zato se treba moliti kad god osetimo potrebu za to. Zato, danas izgovorite ove reči:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Sveti arhangeli i anđeli, molite Boga za nas. Hvalim krasnu blagolepotu Nebesnih Likova; njihovim svetlosnim lučama želeći da se prosvetlim, Tebe molim, Hriste, Jedinoga Blagosrdnoga. Sveti arhangeli i anđeli molite Boga za nas.

FOTO: PIXABAY

Primi, Hriste, one koji se za nas mole – anđeoske činonačalnike, tajnike Tvoga ovaploćenja i česnoga vaskrsenja. Sveti arhangeli i anđeli molite Boga za nas. O, Heruvimi, i Serafimi, Sile, Vlasti, Anđeli i Arhangeli, Načala i Prestoli, i Gospodstva, molite Hrista priželjno da se izbavim od robovanja strastima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Sveti arhistratizi, služitelji slave božanske, načalnica i anđela, i nastavnici ljudi, prosite što je korisno za nas i veliku milost kao vojvode bestelesnih sila. Ti, koji si ukrasio nebo zvezdama kao Bog, i anđelima Tvojim svu zemlju prosvetio, Stvoritelju sviju, spasi nas koji Te slavimo. Presveta Bogorodice, spasi nas.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Djevo sveneporočna Marija, priželjno moli Spasa sa Anđelom hraniteljem mojim, da mi daruje oproštaj mojih pregrešenja i ispravljenje života; svagda ću te blagodarno veličati kao Mater Božiju. Presveta Bogorodice, spasi nas. Sladosti anđela i radosti tužnih, zastupnice, Mati Gospodnja, zastupi nas i izbavi od večite muke.

(Izvor: Telegraf)

PODELITE ILI POŠALJITE VAŠIM PRIJATELJIMA
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts