DONETA ODLUKA ZA LETOVANJE U Grčku na more sa bilo kojom vakcinom

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
Srpski turisti slave!

Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja, rekli su danas u Beogradu ministri truzma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis.

Haris Teodoharis, grčki ministar turizma i Tatjana Matić, srpski ministar turizma, danas su potpisali Memorandum o sertifikacija vakcinacije.

Grčki ministar je na konferenciji za medije rekao da će njegova zemlja prihvatiti sve vakcine, uključujući i kinesku i rusku, iako one još nisu prihvaćene na nivou EU.

Nakon sastanka saopšteno je da će građani Srbije u Grčku moći već sredinom aprila, odnosno da očekuju otvaranje granica tada.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Takođe, građani Srbije moći će u tu zemlju da uđu i preko Makedonije i Bugarske.

– Da bi se turistička industrija normanizovala potpisali smo zajednički “Izjavu” koja je pečat naših dveju zemalja. Moramo da obezbedimo sve uslove za putovanje. Srbija je zabeležila bolji napredak imunizacije od naše zemlje, a nadam se da će tako biti i kod nas – priznao je Teoharis.

Direktor asocijacije JUTA, Aleksandar Seničić rekao je prethodno da je jedan od prioriteta da se ulazak omogući svima koji su se vakcinisali, bez obzira na poreklo cepiva, ali i onima koji se nisu vakcinisali.

– Veoma je značajno da građani koji se nisu vakcinisali imaju izbor i da Grčka priznaje PCR ili antigenski, ali i test na antitela, što bi ljudima omogućilo da na jeftiniji način putuju – objašnjava Seničić.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts