ELIKSIR PROTIV KAŠLJA KOJI JE EFIKASNIJI OD BILO KOJEG DRUGOG LIJEKA, POBOLJŠAVA PROBAVU TE UBLAŽAVA MENSTRUALNE BOLOVE!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Najbolje je da koristite svježe iscjeđeni sok, ali možete kupiti u marketima i 100-odstotni čisti sok.

Samo jedna čaša soka od ananasa sadrži gotovo 50 odsto naših dnevnih potreba za vitaminom C. Dobijate vrlo važne enzime, koji regulišu metabolizam i stvaranje energije u tijelu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U ovom voću ima mnogo magnezijuma, minerala koji je vrlo važan za tkiva i kosti, kao i za bolju apsorpciju kalcijuma. Putem čistog cjeđenog soka možete unijeti i čisti bromelin, koji je označen kao agens ključan u svim protivupalnim procesima (uveliko pomaže i kod artritisa).

Jedan je od najpopularnijih suplemenata u Nemačkoj – odobravaju ga za lečenje upala i otoka nosa i sinusa poslije operacija ili povreda.

Probava i toksini
Bromelin rastvara proteine, koje je često teško probaviti, pa izazivaju probleme sa zatvorom. Zato vam ananas može pomoći da poboljšate probavu, uz to bogat je vlaknima, pa brzo i efiksano čisti crijeva.

Takođe, spada i u prirodne dijuretike, dobar je za bubrege i izbacivanje štetnih toksina iz tijela.

Za žene
Djevojke i žene koje imaju problema sa bolnim menstruacijama trebale bi piti sok od ananasa. Već pominjani bromelin ima analgetska svojstva i može pomoći da ublažite bolove.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

A kako je ananas bogat vitaminom C odličan je i borac protiv akni. Možete se riješiti akni, pa i ožiljaka od akni ako budete koristili čisti sok do ananasa kao toner ili – samo ga nanesite na lice, ostavite da se osuši, pa operite hladnom vodom.

Protiv kašlja
Ako patite od kašlja, koji nije povezan sa ozbiljnijim stanjem, poput upale pluća uvijek radije popijte čisti sok od ananasa nego sirup protiv kašlja. Djelotvorniji je, a donijet eće vam oporavak brže. Umiriće bolno grlo i lakše ćete izbaciti šlajm. Istraživanja su pokazala da prirodne mješavine sa ananasom uveliko pomažu pacijentima koji imaju tuberkolozu, probleme sa šlajmom, začepljenjima sinusa, kašljem kihanjem i infekcijama.

Evo kako da napravite taj prirodni sirup, koji je pomogao i najugroženijim pacijentima – (Koristite prirodni nezaslađeni 100-odstotni sok ili, bolje, svježe ceđeni).

Pomješajte:
– 250 ml svježeg soka od ananasa
– 1/4 šolje sveže iscjeđenog soka limuna
– komad korijena đumbira (dug oko 7 cm, narendan)
– 1 kašiku meda
– pola kašičice kajenske paprike

Uzimajte 2 do 3 puta na dan po 1/4 šolje. Ponavljajte svaki dan dok se simptomi ne povuku.

Izvor: lifepressmagazin.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts