(FOTO) Srbin zabranio ulazak u lokal svakome ko primi vakcinu! BRNJIČARI TAKOĐE NE SMEJU DA UĐU…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.529 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je 14 osoba.

Prema novim podacima Ministarstva zdravlja, od poslednjeg preseka testirano je 7.510 uzoraka. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije je 135 pacijenata.

Od početka epidemije u Srbiji je potvrdjen 407.881 slučaj korona virusa, a preminulo je 4.126 osoba. Do sada je testirano 2.693.265 uzoraka. Procenat smrtnosti je 1,01 odsto

Od 1.529 novih slučajeva korona virusa, koliko je u Srbiji potvrđeno u poslednaj 24 sata, 548 ih je registrovano u Beogradu, što je trećina ukupnog broja.

U ostalim gradovima i opštinama zabeleženo je manje od po 70 novoobolelih. Na drugom mestu po broju novih slučajeva je Kragujevac sa 68, a na trećem Vranje sa 67.

Slede Niš sa 62, Kruševac sa 42, Zaječar i Kraljevo sa po 34 i Užice sa 33 novozaražena. U Smederevu je otkriveno 25 novih infekcija, u Novom Sadu 25, Subotica 23, a u Valjevu 20.

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih trenutno je potvrđeno prisustvo virusa Kovid-19 kod 299 korisnika i 267 zaposlenih, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje i socijalna i boračka pitanja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 5.026, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite iznosi 2108.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji, napominje se u saopštenju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Ne puštam u lokal vakcinisane

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija zabrane ulaska u lokal vakcinisanima.

“Strogo zabanjen ulaz u lokal brnjičarima i vakcinisanima” ispisano je na ćirilici i latinici uz fotografije maske i vakcina koje su precrtane. 

Nije poznato gde se nalazi lokal “Šuca” sa fotografije, ali je slika dobila hiljade deljenja na društvenim mrežama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts