FRANCUSKA: Samo neka Srbi primaju vakcine, oni su siromašni…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Dok Viktor Orban jasno govori, da čekaju negativne rezultate vakcinacije u Srbiji pre nego što budu rizikovali zdravlje Mađara, francuski mediji bodre Srbe da prime što više vakcina. 

Francuski portal “Les Echos” Srbija obezbedila stotine hiljada cepiva i da je u vakcinaciji presetigla najbogatije i najmoćnije države sveta.

Zahvaljujući dobrim odnosima sa Pekingom, Srbiji je u januaru isporučeno milion doza vakcine protiv korone “Sinofarm”. Njeni balkanski susedi, koji su se oslanjali na mehanizam pomoći EU za nabavku cepiva “Covax” veoma su besni što im vakcine još ne stiže, dok je u Srbiji trenutno u toku masovna vakcinacija.

Ovako čuveni francuski francuski portal “Les Echos” piše o Srbiji i vanserijskim sposobnostima predsednika Aleksandra Vučića da u vreme masovnog rata za vakcine u svetu, za svoj narod obezbedi stotine hiljada cepiva i u toj borbi pretekne najmoćnije države sveta.

– To je mala, siromašna zemlja na Balkanu. Ali ima drugu najbolju stopu vakcinacije u Evropi nakon Ujedinjenog Kraljevstva.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Srbija, kandidat, ali ne i član Evropske unije, uspela je da iz različitih laboratorija pribavi dovoljan broj doza za iskorak iz masovne kampanje koja je već imala koristi od više od 450.000 stanovnika – piše ovaj portal i naglašava.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Srbi čak mogu da biraju koju će vakcinu da prime, da izaberu između američkog Fajzera, ruskog Sputnjika ili kineskog Sinofarma.

Najviše imaju kineskih vakcina, milion doza stiglo je u Beograd sredinom januara, što je omogućilo pokretanje masovne vakcinacije koja se trenutno sprovodi u 300 centara širom zemlje.

Izvor: Srbijadanas.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts