FRANCUSKA: Samo neka Srbi primaju vakcine, oni su siromašni…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Dok Viktor Orban jasno govori, da čekaju negativne rezultate vakcinacije u Srbiji pre nego što budu rizikovali zdravlje Mađara, francuski mediji bodre Srbe da prime što više vakcina. 

Francuski portal “Les Echos” Srbija obezbedila stotine hiljada cepiva i da je u vakcinaciji presetigla najbogatije i najmoćnije države sveta.

Zahvaljujući dobrim odnosima sa Pekingom, Srbiji je u januaru isporučeno milion doza vakcine protiv korone “Sinofarm”. Njeni balkanski susedi, koji su se oslanjali na mehanizam pomoći EU za nabavku cepiva “Covax” veoma su besni što im vakcine još ne stiže, dok je u Srbiji trenutno u toku masovna vakcinacija.

Ovako čuveni francuski francuski portal “Les Echos” piše o Srbiji i vanserijskim sposobnostima predsednika Aleksandra Vučića da u vreme masovnog rata za vakcine u svetu, za svoj narod obezbedi stotine hiljada cepiva i u toj borbi pretekne najmoćnije države sveta.

– To je mala, siromašna zemlja na Balkanu. Ali ima drugu najbolju stopu vakcinacije u Evropi nakon Ujedinjenog Kraljevstva.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Srbija, kandidat, ali ne i član Evropske unije, uspela je da iz različitih laboratorija pribavi dovoljan broj doza za iskorak iz masovne kampanje koja je već imala koristi od više od 450.000 stanovnika – piše ovaj portal i naglašava.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

– Srbi čak mogu da biraju koju će vakcinu da prime, da izaberu između američkog Fajzera, ruskog Sputnjika ili kineskog Sinofarma.

Najviše imaju kineskih vakcina, milion doza stiglo je u Beograd sredinom januara, što je omogućilo pokretanje masovne vakcinacije koja se trenutno sprovodi u 300 centara širom zemlje.

Izvor: Srbijadanas.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts