HRVAT SE PRIJE 8 GODINA SLIKAO SA OVIM DJEVOJČICAMA: Odlučio ih je potražiti PONOVO, a kad je vidio kako sada izgledaju… (FOTO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Hrvatski bloger Kristijan Iličić obišao je cijeli svijet, a 2018. godine boravio je u Etiopiji. Tada je objavom uspio da oduševi mnoge koji prate njegova putovanja.

Fotografija prikazuje Kristijana i dvije djevojčice kako poziraju u Turmiju, u plemenu Hamer. Na ovom putovanju 2018. godine Kristijan je odlučio da pronađe djevojčice sa slika, s obzirom da je sliku jedne od njih istetovirao na ruci.

“Tetovirao sam se u Banjaluci. Termin sam čekao godinu dana. Pokazao sam slike koje imam tatu majstoru, on je od nekoliko slika iz plemena odabrao tu i rekao da će on oko moje ruke složiti priču. To je djevojčica koju ću cijeli život nositi na ruci, a ta mi je slika jedna od najdražih koje sam ikada slikao. Bile su to prave emocije”, ispričao je Kristijan.

Potraga za djevojčicama koje su u međuvremenu odrasle, u srcu Etiopije i njenih brojnih plemena, za Kristijana nije bila lagan posao.

“Prvo sam pokazivao sliku i tetovažu po cijelom selu. Rođak jedne djevojčice je prepoznao sliku i rekao da se ona nalazi 40-50 km dalje od plemena. Otišli su po nju, ali nisu je našli tamo. Uspjeli smo da saznamo da djevojčica (lijevo od mene na slici) studira 48 km dalje od sela”, kaže.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
djevojcica

Dok je Kristijan obilazio plemena, djevojčicu su doveli, sjeli u restoran i tamo ga čekali. Njegova misija je uspjela. A Kristijan je otkrio šta je bilo sa drugom djevojčicom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Ona se porodila, sada se odselila i živi kao nomad. Nju nisam vidio”, kaže Kristijan koji dodaje da je susret s djevojčicom bio emotivan.

kristijaaan

“Da, prepoznala me je. Prije 8 godina tamo nije bilo puno stranaca. Moj brat i ja tada smo bili skoro jedini bijelci tamo“, rekao je.

kkr

Na pitanje kako je djevojčica reagovala na tetovažu, rekao je: “Bila je sramežljiva, ali pokazala je i radost.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts