Kako otkliještiti živac u lumbalnom dijelu (išijas): 2 jednostavna načina

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ove vježbe će biti od velike koristi jer pomažu smirenju upale, i samim tim, ublažavanju boli. Naravno, ispočetka neće biti lako, zato se vježbe izvode polako, povećavajući istezanje na izdahu.

Kada disk, uslijed protruzije, vrši pritisak na živac, dolazi do bola koji se pruža niz nogu. Ovo stanje je poznato kao išijas, piše “Uspešna žena“. (Tekst se nastavlja ispod)

Tradicionalno liječenje išijasa se najprije provodi uporabom odgovarajućih lijekova koje preporučuje liječnik. Ali, bolje je ne ograničavati se samo na korištenje lijekova protiv bolova.

Ako za vrijeme liječenja radite jednostavne vježbe za istezanje mišića, u kratkom vremenu ćete zaboraviti na bol.

Vježbe kod išijasa:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Vježbe za istezanje mogu biti od velike koristi jer pomažu smirenju upale, i samim tim, ublažavanju boli. Naravno, ispočetka neće biti lako, zato se vježbe izvode polako, povećavajući istezanje na izdahu. (Tekst se nastavlja ispod)

Lezite na ravnu površinu, savijte nogu u kojoj osjećate bol i lagano je povucite k ramenu. Kada osjetite istezanje, pokušajte zadržati nogu u takvom položaju 30 sekundi. Ispravite nogu, odmorite se malo, i napravite ovu vježbu još dva puta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Opet, u ležećem položaju, savijte noge u koljenima i polako ih povucite ka grudima, ne odvajajući stražnjicu od poda. Prekrižite noge, kao što je prikazano na slici, i uhvativši rukama, zdravu nogu povučete. (Tekst se nastavlja ispod)

Zadržite noge u ovakvom položaju još 30 sekundi, pustite ih, i vratite se u prvobitni položaj. Napravite ovu vježbu također dva puta.

Izvodeći ove vježbe istezanja, stimulirate cirkulaciju krvi, eliminirajući stagnaciju u mišićima, samim tim ubrzavate svoj oporavak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts