KAKO SE JEDAN ONKOLOG UVERIO U POSTOJANJE BOGA: Nakon ovog momenta, život mu više nije bio isti!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Doktor Mark je bio poznati onkolog. Jednog dana je krenuo na važnu konferenciju, gde je trebalo da mu se dodeli nagrada iz oblasti medicine. Međutim, sat vremena nakon poletanja došlo je od hitnog sletanja na obližnji aerodrom. Doktor je iznajmio automobil i krenuo na konferenciju kolima.

Međutim, nevreme zbog kojeg je avion prinudno sleteo, postalo je još gore. Zbog obilne kiše, internet je nestao, pa dokotor nije mogao da koristi navigaciju, nije mogao ni da pozove pomoć, jer je nestalo i mobilnog signala. Skrenuo je na pogrešan put i izgubio se.

Vozio je satima bez cilja, pokušavajući da se orjentiše – ali bezuspešno. Osećao je glad i užasan umor, odlučio je da potraži neko mesto za odmor. Konačno je video malu kućicu, očajan izašao je iz kola i pokucao na vrata.

Otvorila je jedna žena, koja ga je pustila u kuću nakon što joj je objasnio da mu je potreban telefon da pozove pomoć. Žena mu je rekla kako telefonske linije ne rade, ali da može kod nje da sačeka da se nevreme stiša pa da nasatavi put.

Gladan, mokar i umoran, doktor je prihvatio ponudu i ušao. Žena mu je donela vruć čaj i kiflice, a zatim ga je ostavila kako bi se pomolila u drugom uglu sobe.

Pitala ga je da li bi hteo da se pomoli zajedno sa njom, ali on joj se izvinio rečima kako veruje samo u naporan rad.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Sedeći za stolom i pijući čaj, doktor je posmatrao ženu koja se u polumraku druge sobe moli pored krevetića. Shvatio da joj je potrebna pomoć. Kada je završila molitvu, upitao ju je:

„Šta tačno želite od Boga? Mislite li da Bog čuje vaše molitve?“ Žena se tužno nasmešila i rekla:

„Drugog izbora nemam. Beba u krevetiću je moj sin koji boluje od vrlo retke vrste raka i samo jedan lekar, zove se Mark, može da ga operiše, ali ja nemam novac potreban za tu operaciju. Zbog toga se molim, jedino mi to preostaje…Bog je veliki, naći će načina da mi pomogne, da pomogne mom sinu…“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Zabezeknut lekar nije mogao da veruje u ono što čuje. U glavi mu je odzvanjala rečenica: „Bog je veliki“…

Setio se svega što mu se tog dana dogodilo: prinudno sletanje, nevreme zbog kojeg je zalutao, a to niko ne bi mogao da iscenira i udesi do Bog. Ne samo da je uslišio njenu molitvu, već je i njemu dao priliku da učini dobro delo, nahrani svoju dušu, da pomogne ljudima koji osim molitve nemaju ništa drugo…

(Izvor: Stil)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts