Kineska kompanija dala Narodnoj banci Srbije više od DVE TONE zlata

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prošlogodišnji prihod od prodaje od 698 miliona dolara veći je 34,39 odsto od prihoda u 2019. godini, saopšteno je iz “Ziđina”.

Kompanija “Ziđin” u Srbiji je u 2020. ostvarila prihod od prodaje na domaćem i inostranom tržištu u iznosu od 698 miliona dolara, a Narodnoj banci Srbije predala je više od dve tone zlata.

Kako je navedeno, samo od prodaje 70.600 tona katodnog bakra ostvaren je prihod od 441,3 miliona dolara.

Prodajom ostalih proizvoda – zlata, srebra, platine, paladijuma, selena i bakar-sulfata, kompanija zaradila još 245,7 miliona dolara, a skoro polovinu dobila je od Narodne banke Srbije za isporuku 2.056 kilograma zlata.

Kompanija je najviše deviza zaradila od prodaje 70.600 tona katodnog bakra, pa je samo promet “crvenog” metala sa inostranstvom, gde je plasirano 54.300 tona katoda, iznosio 340,4 miliona dolara.

Domaćem tržištu je u isto vreme isporučeno 16.200 tona katodnog bakra i po tom osnovu kompanija je prihodovala 101 milion dolara.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Najveći kupci na inostranom tržištu bili su Kina, Bugarska, Turska, Hrvatska i Italija. U Kinu je prošle godine za 10 miliona dolara izvezeno 15,4 tone srebra, dok je u Švajcarskoj prodato 11 kilograma platine i nepunih sto kilograma paladijuma, ukupne vrednosti oko sedam miliona dolara.

Skoro 1.000 tona bakar-sulfata, vrednosti 1,7 miliona dolara, prodato je 2020. na domaćem tržištu i izvezeno u Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu i Bugarsku.

U januaru 2021. realizovana je prodaja robe u iznosu 65,6 miliona dolara.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U kasu se najviše para slilo od prodaje 7.300 hiljade tona bakra – ukupno 58,4 miliona dolara.

Takođe, januara je Narodnoj banci Srbije isporučeno sto kilograma zlata, što je doprinelo dodatnim milionima dolara prihoda od prodaje, navedeno je u saopštenju.

Prema podacima Ministarstva finansija, “Ziđin” je u 2020. godini bio treći najveći izvoznik u Srbiji, dok je godinu dana ranije ta kompanija bila osma. Iz “Ziđina” najavljuju kako očekuju skok na listi izvoznika u 2021.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts