Koliki nečovek moraš da budeš da baki Živki ukradeš celu ušteđevinu, tačnije 2.000 dinara: Taj novac sam čuvala za hranu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
Bilo bi mnogo i pretužno i da je u pitanju scenario za film, a kamoli stvarni događaj. Nišlija R. D. (54) opljačkao je sugrađanku Živku Petrović (93) i odneo joj je svu ušteđevinu – 2.000 dinara.

U niškom naselju Durlan, ovaj lopov je iskoristio to što je starica izašla iz kuće da unese u dvorište kantu sa smećem, kada joj je iz kuće izneo sav novac koji je imala, a to je tačno dve hiljade dinara.

“Bilo je to oko 9 sati ujutro, iznenada se stvorio u dvorištu. Pitala sam ga: “ko si ti, ja te ne poznajem“. Oterala sam ga jer ne vidim dobro, nisam znala ko je. Ništa nije rekao, kao munja je prošao pored mene i otišao ka kapiji“, ispričala je ova baka za Niške vesti.

Kako je rekla, ušteđevinu u kutijici uvek drži kod sebe u džepu, ali ju je prethodnih dana ostavila ispod prekrivača na krevetu.

“Ušla sam u kuću i videla da je sve otvoreno. Prekrivač od kreveta je bio izvrnut, a tu sam čuvala svu svoju ušteđevinu u jednoj kutijici. Živim sama, ćerka mi je poginula, i taj novac čuvam kada mi dođu sin i zet da mi kupe hranu“, rekla je Petrović.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts