KON SE POJAVIO SA MASKOM, IAKO SE VAKCINISAO! Voditeljka mu je postavila pitanje: “DOKLE?” – doktor ekspresno odgovorio

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

U večerašnjoj emisiji Hit Tvit, dr Predrag Kon se kao gost pojavio – sa maskom preko lica.  

Iako je ovaj lekar ranije u TV studijima i tokom govora katkad skidao masku, govoreći da postoje uslovi za to, sada ju je stavio i to uprkos tome što je vakcinisan. Ili, baš zbog toga.

– Nosite masku još uvek, vi ste vakcinisani, gosti su vakcinisani i verovatno revakcinisani. Na pristojnoj smo udaljenosti. Je l’ ta maska zaista neophodnost ili to i dalje šaljete poruku gledaocima da opasnost nije prošla i dokle je potrebno slati tu poruku – upitala je voditeljka.

Odgovor je bio kratak i jasan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– I dalje treba slati poruku, i dalje treba neprekidno upozoravati da je virus i dalje sa nama. Mi jesmo vakcinisani, ja za sebe znam i da imam imunitet. Međutim, nošenje maske u zatvorenom prostoru je nešto što je zvanično na snazi. Mi jesmo na pristojnoj udaljenosti, jeste ovo TV studio, ali bez obzira na to ja ne razmišljam samo neposredno o nama ovde prisutnima nego o vašim gledaocima –  rekao je Kon.

“Dokle?”, upitala je voditeljka, misleći na to dokle ćemo morati da živimo sa maskama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– To će biti pitanje koje će se dalje postavljati ili će postavljati pitanje oni koji su vakcinisani kad uđu u gradski prevoz. Ja već sada mogu da kažem da je nemoguće razlikovati nekog da li je vakcinisan ili nije, to je jedna stvar, u smislu solidarnosti, verovatno će to i dalje biti neophodno u zatvorenom prostoru. A kada će se spustiti, to zavisi od cirkulacije virusa – kazao je Kon.

On je rekao da izgrađujemo krijterijume i da ih je već i sam predstavio, tako da treba da znamo da imamo određene kriterijume kada ćemo govoriti o popuštanju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts