KRIZNI ŠTAB: Nestorović neka zna da nema para u tome šta on radi…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Od toga nema para…

Možemo da se zarazimo i između dve vakcine, a neki ljudi i ne znaju da imaju virus kada dođu na vakcinaciju pošto ima i asimptomatskih slučajeva, rekao je državni sekretar Ministarstva zdravstva Mirsad Đerlek.

On je dodao da iako se to desi, vakcina ne škodi. Takođe, ukoliko se neko zarazi između dve doze vakcine protiv korona virusa, primanje drugog dela cepiva se odlaže za 28 dana od prestanka svih simptoma.

Doktor Đerlek potvrdio je da za desetak dana u Institut “Torlak” dolazi ruska delegacija kako bi se ugovorila proizvodnja vakcina protiv kovida u našim postrojenjima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– 11. februara dolazi ozbiljna ruska delegacija. Zaista sam ponosan na to i treba Torlaku da vratimo mesto koje mu pripada. Torlak ima stručnjake koji mogu da odgovore ovom tehnološkom slučaju – rekao je Đerlek za TV Pink.

Đerlek se na kraju osvrnuo i na izjavu pulmologa i bivšeg člana Kriznog štaba Branimira Nestorovića koji je rekao da niko neće da mu “plati da dokaže da korona ne postoji”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Izuzetno cenim dr Nestorovića. Lečio je mog sina, ali ne mogu se složiti sa ovim. Proveo sam četiri meseca u kovid zoni i uz dužno poštovanje dr Nestorovića, ne mogu se složiti sa tim – zaključio je Đerlek.

Izvor: Newpsanel/Blic

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts