Liječenje bola u leđima: lumbaga i išijasa uz pomoć aluminijumske folije!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Bol u donjem dijelu leđa – lumbago i išijas (bol koji se širi od donjeg dijela leđa niz nogu) su možda dva najčešća oboljenja lumbalnog dijela.

Postoje različiti medikamentozni i alternativni načini za ublažavanje bolova u leđima. U prethodnom članku je već bio opisan način liječenja aluminijumskom folijom, koji se primjenjuje kod različitih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), rukama, nogama, koljenima, kukovima, svim zglobovima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Postoji još jedan jednostavan, ali podjednako efikasan način za ublažavanje bolova u leđima kod lumbaga i išijasa, uz pomoć aluminijumske folije.

Evo šta treba da uradite:
Od aluminijumske folije napravite sami oblog u vidu pojasa od 5-7 slojeva, a između svakog sloja staviti papir ili pamučnu tkaninu.

Prvi i posljednji sloj su folija.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Svaki dan treba da ležite na ovom pojasu 3-4 puta dnevno po 40 minuta (možete duže, zavisi od stepena bola, ali ne više od 2 sata). Kao rezultat toga – već poslije nekoliko dana, bolovi nestaju, smanjuje se napetost mišića, mišići se opuštaju, a poslije 10-15 dana napadi lumbaga i išijalgije nestaju bez traga. Možete primjeniti i drugi način. Isti oblog od folije drži se na tabanima, u istim vremenskim razmacima.

Sličan oblog od folije možete koristiti i za liječenje kašlja, ako ga držite na grudima, ili staviti na obraz kod zubobolje, ili na uho kod tih neprijatnih bolova

Kako god da je, možemo izvući za sebe korisnu informaciju, jednostavno i pristupačno ( koristiti obloge od aluminijumske folije za oboljele dijelove tijela) i samim time dobiti odličan efekat liječenja u kućnim uslovima.

Kod akutnih stanja, koji su obično propraćeni gubitkom energije – srčani bolovi, groznice, depresivna stanja itd – možete foliju koristiti tako što ćete se u potpunosti prekrivati i umotavati se u nju. Bićete iznenađeni koliko se brzo vraća snaga, poboljšava raspoloženje i nestaju bolni napadi.

Stvar je u tome, što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno djeluje na oboljeli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan.

Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način liječenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscjelitelja, a opisan je i u djelima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda.

Izvor: uspesnazena.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts