Ludilo! Pilja vređa za Vučića i zarađuje 70 hiljada evra

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Narodna poslanica Biljana Pantić Pilja proslavila se govorom u Skupštini u kome je nezavisne medije ocenila kao “strane plaćenike i izdajnike”. U istom maniru je nastavila i večeras gostujući na RTS, gde je nastavila sa vređanjem političkih neistomišljenika. S druge strane, nova članica kluba dežurnih SNS pljuvača je za taj svoj rad, odnosno poslanički posao od 2016. do 2019, primila čak 8,2 miliona dinara!

FOTO: Printscreen/CINS

FOTO: Printscreen/CINS

Pilja je samo od 2016. do 2019. godine, prema istraživanju CINS-a, iz državnog budžeta kao poslanica Srpske napredne stranke plaćena ukupno 8.175.453,44 dinara ili oko 70.000 evra. Samo za službena putovanja Pilja je dobila 3.387.498,84 dinara (oko 30.000 evra) od građana Srbije.

Ako se ovoj sumi koju je kao poslanica zaradila dodaju i prethodni sazivi skupštine u kojima je imala funkciju, ova cifra daleko prelazi sumu od osam miliona. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Pilja je, naime, članica Srpske napredne stranke od njenog osnivanja. Prvi put je za narodnu poslanicu izabrana na izborima 2012, a onda svake dve godine obnavljala mandat na prevremenim izborima 2014. i 2016. godine

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Biljana Pantić Pilja je advokatica od 2011. godine, a zaposlena je u kancelariji “Vučević”, koju je osnovao Zoran Vučević, otac aktuelnog gradonačelnika Novog Sada Miloša, takođe advokata te kancelarije.

Targetiranje političkih neistomišljenika od strane članova Srpske napredne stranke postali su svojevrsna tradicija te je nedavno na red onih o kojima se nečasno govorilo u skupštini došla i proslavljena glumica Seka Sablić, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, a Dragan Đilas je, naravno, uvek prisutan iako nije deo saziva ove skupštine.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts