Ludilo! Pilja vređa za Vučića i zarađuje 70 hiljada evra

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Narodna poslanica Biljana Pantić Pilja proslavila se govorom u Skupštini u kome je nezavisne medije ocenila kao “strane plaćenike i izdajnike”. U istom maniru je nastavila i večeras gostujući na RTS, gde je nastavila sa vređanjem političkih neistomišljenika. S druge strane, nova članica kluba dežurnih SNS pljuvača je za taj svoj rad, odnosno poslanički posao od 2016. do 2019, primila čak 8,2 miliona dinara!

FOTO: Printscreen/CINS

FOTO: Printscreen/CINS

Pilja je samo od 2016. do 2019. godine, prema istraživanju CINS-a, iz državnog budžeta kao poslanica Srpske napredne stranke plaćena ukupno 8.175.453,44 dinara ili oko 70.000 evra. Samo za službena putovanja Pilja je dobila 3.387.498,84 dinara (oko 30.000 evra) od građana Srbije.

Ako se ovoj sumi koju je kao poslanica zaradila dodaju i prethodni sazivi skupštine u kojima je imala funkciju, ova cifra daleko prelazi sumu od osam miliona. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Pilja je, naime, članica Srpske napredne stranke od njenog osnivanja. Prvi put je za narodnu poslanicu izabrana na izborima 2012, a onda svake dve godine obnavljala mandat na prevremenim izborima 2014. i 2016. godine

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Biljana Pantić Pilja je advokatica od 2011. godine, a zaposlena je u kancelariji “Vučević”, koju je osnovao Zoran Vučević, otac aktuelnog gradonačelnika Novog Sada Miloša, takođe advokata te kancelarije.

Targetiranje političkih neistomišljenika od strane članova Srpske napredne stranke postali su svojevrsna tradicija te je nedavno na red onih o kojima se nečasno govorilo u skupštini došla i proslavljena glumica Seka Sablić, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, a Dragan Đilas je, naravno, uvek prisutan iako nije deo saziva ove skupštine.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts