MAJKE, DANAS OBAVEZNO treba da se pomolite za svoju DECU! Izgovorite OVE REČI!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

U srpski manastir Hilandar na Svetoj Gori čudotvornu ikonu Presvete Bogorodice Mlekopitateljnice je doneo Sveti Sava. Njoj treba da se mole sve majke i žene.

Veruje se da ona pomaže prilikom porođaja, pri nedostatku mleka, pomaže za zdravlje i ozdravljenje, pomaže da deca budu dobra, ali i za spasenje. Nakon mnogo polemika da li žene da treba da doje decu u javnosti, ova ikona dolazi kao još jedna potvrda da se tim činom ne čini ništa loše, jer i SPC slavi ikonu na kojoj Bogorodica doji Isusa Hrista.

Molitva Bogorodici Mlekopitateljnici

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Primi, Gospođo Bogorodice, suzna moljenja Tvojih slugu, koji Ti pribegavaju. Vidimo Te na svetoj ikoni kako na rukama nosiš i mlekom hraniš Sina Tvog i Boga našeg, Gospoda Isusa Hrista. Jer iako si bezbolno rodila Njega, sve majčinske tuge znaš i nemoći sinova i kćeri vidiš. Zato toplo pripadajući isceliteljnom obrazu Tvome, skrušeno ga celivajući, molimo Te svemilostiva Vladičice, nas grešne, koji smo osuđeni da se u mukama rađamo i u brigama vaspitavamo, milostivo pomiluj i sažaljivo zastupi. Decu našu, kao i roditelje njihove, od teških bolesti i gorkih nevolja izbavi. Daruj im zdravlje i blagovremenu pomoć, da sve više i više uzrastaju, radošću i utehom ispunjujući roditelje svoje, tako da se i sada posredovanjem Tvojim iz usta male dece i koja sisaju načini hvala Tebi. O, Majko Sina Božijeg, sažali se na sve majke sinova ljudskih i na nemoćne ljude Tvoje; bolesti koje su nas snašle brzo isceli, nadolazeće na nas muke i žalosti utišaj i ne prezri suze i uzdahe slugu Tvojih. Usliši u dan nevolje one koji pribegavaju ikoni Tvojoj, a u dan radosti i izbavljenja primi pesmu hvale iz naših blagodarnih srca. Uznesi molbe naše ka prestolu Sina Tvoga i Boga našeg, da milostiv bude gresima i slabostima našim i da rasprostre milost Svoju na one koji znaju Ime Njegovo, tako da i mi i deca naša proslavljamo Tebe, milosrdnu zastupnicu i nesumnjivu nadu roda našeg u vekove vekova. Amin!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Molitvena pesma Bogorodici Mlekopitateljnici

Voljom Očevom od božanskog Duha bez semena si začela Sina Božijeg. Jer Onaj koji je od Oca bez matere pre svih vekova, radi našeg spasenja proizišao je iz tebe, bez oca, telesno, kao Mladenac (Dete) i mlekom si ga svojim hranila. Zato ne prestaj da se moliš za izbavljenje duša naših od svih žalosti. Tebi izabranoj od kćeri ljudskih da budeš Mati Hrista Boga našeg, iz ljubavi prinosimo pesme hvale. A ti, Koja si Sina Božijeg neiskazano rodila, i kao Mladenca mlekom hranila, sačuvaj nas od nasrnulih na nas zala, žalosti i nevolja, da Ti neprestano kličemo: Raduj se, Bogorodice Djevo, Mlekopitateljnice, oradosti nas blagodaću Sina Tvojega!

(Izvor: srbijadanas.com)
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts