MASOVNO KRALI DECU: Država zabranila dalja usvajanja! CENTRI ZA SOCIJALNI RAD POD LUPOM…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nadležni očito nisu odradili svoj deo posla, namerno ili slučajno ostaje pitanje…

Holandska vlada odlučila je da obustavi sva usvajanja dece iz inostranstva, nakon što je zvanična istraga otkrila da su brojna deca bila ilegalno usvojena.

Istraga je bila fokusirana na usvajanja dece iz Bangladeša, Brazila, Kolumbije, Indonezije i Šri Lanke u periodu od 1967. do 1998. godine.

Holandski ministar za ljudska prava Sander Deker izjavio je da vlada nije godinama intervenisala, odnosno da su zvaničnici bili svesni da se nešto nepropisno dešava, a mnogi su i lično bili umešani u usvajanja.

Agencija Rojters prenosi da je istragom utvrđeno da su deca iz tih zemalja bila uglavnom kupljena ili ukradena od bioloških roditelja, kao i da do istrage ne bi došlo da veliki broj usvojene dece nije podneo zahteve da istraži svoje korene i pronađe prave roditelje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Tom prilikom utvrđeno je da su njihovi dokumenti ili bili izgubljeni ili falsifikovani, kao i da je njihovo usvajanje bilo ilegalno.

U poslednjih 50 godina holandski roditelji usvojili su oko 40.000 dece iz 80 zemalja, a ta praksa se smanjila prethodnih godina, pa je tako 2019. godine usvojeno 145 dece iz inostranstva.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U najtežim slučajevima, otkriveno je da su deca usvajana preko posrednika ukradena ili kupljena pod prisilom bioloških roditelja.

„Verujem da će ovo biti bolno za mnoge, ali ne zaboravimo razloge ove odluke – obustavljanjem usvajanja štitimo decu i njihove biološke roditelje“, rekao je Deker i dodao da je na novoj vladi da odluči da li će novi sistem usvajanja biti napravljen tako da onemogućava ovakve zloupotrebe, preneo je Tanjug.

Izvor: Sputnjik/Tanjug

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts