Migranti vršili nuždu deci u usta, pa ih tukli!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Krivi su Šveđani, jer ih nisu integrisali…

U emisiji posvećenoj brutalnim napadima na evropsku populaciju, ministra policije Mikael Damberg nije propustio priliku da svali deo krivice za nasilje na lokalno stanovništvo, pa tako nasilje u zabranjenim zonama švedskih gradova opravdava time što se migranti koji su inače u Švedsku došli dobrovoljno osećaju „bespomoćno“ usled loše integracije.

Grupa mladih migrnata koja je izvršila niz sadističkih i degradirajućih pljački u Švedskoj, su to uradili jer se osećaju bespomoćno pošto nisu prihvaćeni od strane društva, tvrdi ministar unutrašnjih poslova te zemlje iz redova ekstremno levičarske stranke Socijal-demokrata Mikael Damberg.

U nedavnom skandaloznom slučaju, dvojica imigranata, opljačkala je tinejdžera starog 18 godina, a između ostalog vršili su mu malu nuždu u usta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

U intervjuu za SVT, Mikael Damberg, objašnjavao je razloge za pljačku, a na tapetu nisu bili mogućnost etničke, rasne i verske mržnje ali je zato tema bila krivica na većinskoj populaciji.

„Mislim da ne moram ni da objašnjavam, sačekaću da kriminolozi i drugi kažu šta treba, ali je očigledno da postoji manjak moralne percepcije, kada su mogli da počine to delo protiv mladih ljudi, to je nešto što je posledica lošeg roditeljstva, ali takođe društvo se nije dovoljno aktiviralo“ rekao je ekstremni levičar i anti-suverenista.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Novinar je pitao ministra policije zbog čega se stopa kriminala povećala u „ranjivim zonama“, a radi se o terminu koji Švedska koristi za ono što u drugim zemljana nazivaju zabranjene zone, to jest mesta u kojima se policija plaši da uđe osim ukoliko nisu organizovani u velikim jedinicama.

„To mora da je posledica roditeljskih normi, morala, vrednosti i to je jako ozbiljna tema. Druga stvar, mnogi od tih mladih ljudi se osećaju besmomoćno jer nisu dobri u školi i osećaju da za njih nema mesta u društvu“ rekao je pro-EU ministar.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts