Mislila je da joj roditelji neće doći na vjenčanje, no mladoženja joj je priredio iznenađenje

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Mladenka je mislila da njezini roditelji zbog velike udaljenosti neće moći doći na vjenčanje, no mladoženja joj je priredio veliko iznenađenje.

Reakcija mladenke na goste iznenađenja na njezinom vjenčanju ispunit će vas toplinom, ljubavlju i možda pokojom suzom. Nakon što je mislila da njezini roditelji neće stići na njezino vjenčanje, njezin je budući suprug odlučio iznenaditi ju. 

Aline Nas je bila nekoliko sati od udaje za ljubav svog života, Bryana Tickle. Ta je mladenka željela da i njezini roditelji mogu doći. No, znala je da bi to bilo pravo čudo jer je ona bila na Floridi, a roditelji su joj živjeli u Brazilu. 

Iako su im putovnice odobrene, bilo je malo vjerojatno da će stići na vrijeme jer je trebalo previše vremena da im te putovnice stignu. Aline kaže da je znala da su mogućnosti dolaska nikakve jer je i ona prije živjela u Brazilu. 

Posebno iznenađenje na vjenčanju

No, ovaj mladoženja je htio da njegova mladenka bude jako sretna. Uspio je izvesti jedno jako posebno iznenađenje na vjenčanju. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Bryan je smislio plan kojim je doveo Aline roditelje na Floridu, ali je ujedno osigurao da ju nevjerojatno iznenadi. Alini roditelji su obećali da joj neće reći da su stigli. Čak su se uspjeli skriti u istom hotelu u kojem je bila i Aline. 

Na dan vjenčanja Alin je tata već bio obučen za vjenčanje, a Aline ga je nazvala na mobitel kao što uvijek čini. On je rekao da se pretvarao da je u Brazilu. Čak je skinuo košulju i zamrsio si kosu da izgleda kao da je kod kuće. 

Pala je na koljena i počela plakati od radosti kada je ugledala svoje roditelje

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Aline je bila spremna, obučena u svoju vjenčanicu te je hodala sa svojim budućim suprugom kada je ugledala goste iznenađenja. Pala je na koljena i počela plakati od radosti kada je ugledala svoje roditelje. Prisjeća se da je bila u šoku i da se pitala događa li se to zapravo. Njezina reakcija bila je mješavina ljubavi, iznenađenja i opuštanja. 

No, tu nije prestala predivna priča o gostima iznenađenja. Aline je saznala da će njezina mama morati na operaciju kada se vrati u Brazil. Uz pomoć svog supruga, Aline je putovala 18 sati da iznenadi svoje roditelje u Brazilu. I taj je posjet iznenađenja snimljen. Njezini su roditelji bili šokirani i iznenađeni, ali i neopisivo sretni. 

Snimka u prilogu podsjetnik je na ljubav između djece i roditelja. Bez obzira koliko su udaljeni, koliki ih kilometri dijele, dar obitelj je dragocjen te je neopisivo biti s ljudima koje volite. Ovo je zaista predivno svjedočanstvo obiteljske ljubavi. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts