MOLITVA ZA DANAŠNJI DAN: Da vam krene nabolje, evo kako da se pomolite anđelu čuvaru!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo
Sveti Arhangel Gavrilo foto: crkvenikalendar.com

Sveti arhangele Gavrile, koji donese neizrečenu radost sa neba prečistoj Devi, ispuni radošću i veseljem srce moje gordošću ispunjeno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Ponedeljak:

Molitva Svetom arhangelu Mihailu
Sveti arhangele Božiji Mihaile, odagnaj od mene duha lukavoga koji me iskušava. O, veliki Arhistratiže Božiji Mihaile- pobedniče demona! Pobedi i uništi sve moje vidljive i nevidljive neprijatelje i umoli Gospoda Svedržitelja da me spasi i odbrani od svake bolesti, smrtonosne rane i iznenadne smrti, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

Utorak:

Molitva Svetom arhangelu Gavrilu
Sveti arhangele Gavrile, koji donese neizrečenu radost sa neba prečistoj Devi, ispuni radošću i veseljem srce moje gordošću ispunjeno. O, veliki arhangele Božiji Gavrile, ti si blagovestio Prečistoj Devi Mariji o začeću Sina Božjeg. Objavi i meni grešnom strašni dan moje smrti i umoli Gspoda Boga za moju grešnu dušu, da bi mi oprostio moje grehe; da ne ne zarobi lukavi demon i ovlada mnome. O, veliki arhangele Gavrile! Sačuvaj me od svih bolesti, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

Sreda:

Molitva Svetom arhangelu Rafailu
O veliki arhangele Božji Rafaile, koji si primio dar od Boga da isceljuješ bolest, izleči neizlečive ljudima rane srca moga i tela moga. O, veliki arhangele Božji Rafaile, ti si putovođa, lekar i iscelitelj, rukovodi me ka spasenju i isceli sve moje duševne i telesne bolesti i privedi me Prestolu Božjem i moli dobrotu Njegovu za moju grešnu dušu, da mi Gospod oprosti grehe moje i sačuva me od svih neprijatelja mojih zlih ljudi, sada i uvek i uvekove vekova. Amin.

Četvrtak:

Molitva Svetom arhangelu Urilu
Sveti arhangele Božji Urile, svetlošću Božanskom ozareni i preizobilno ispunjeni ognjem plamene ljubavi, ubaci iskru toga ognja u moje ohladnelo srce, a dušu moju gresima pomračenu svetlošću svojom ozari. O, veliki arhangele Božji Urile, ti si sijanje oglja Božanskog i prosvetitelj onih koji su pomračeni gresima: prosvetli um moj, srce moje, volju moju silom Svetog Duha i upravi stope moje na stazu pokajanja, umoli Gospoda da me izbavi od muka adskih i od svih neprijatelja vidljivih i nevidljivih, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Petak:

Molitva Svetom arhangelu Salatilu
Sveti arhangele Božji Salatile, daruj molitvu meni koji ti se molim, nauči me molitvi smirenoj, skrušenij, usrdnoj i umilnoj. O veliki arhangele Božji Salatile, ti se moliš Bogu za vernike, umoli Dobrotu njegovu za mene, da me izbavi od svih nevolja i iskušenja, bolesti, iznenadne smrti i muka večnih, te da me udostoji Carstva Nebeskoga sa svim svetima u vekove vekova. Amin.

Subota:

Molitva Svetom arhangelu Jegudilu:
Sveti arhangele Božji Jegudile, svagdašnji pomoćniče svih koji se podvizavaju na putu Hristovom, probudi i mene uz teške lenjosti i podvigom dobrim ukrepi me. O, veliki Aghangele Božji Jegudile, ti si revnosni zaštitnik slave Božje: ti pobuđuješ na proslavljanje Svete Trojice, probudi i mene od sna grehovnog, da bi slavio Oca i Sina I Svetoga Duha i umoli Gospoda Svedržitelja da sagradi u meni čisto srce i duh prav obnovi u utrobi mojoj i da me utvrdi Duhom vladalačkim da bih se klanjao duhom i istinom jednom istinitom Bogu-Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

Nedelja:

Molitva Svetom arhangelu Varahilu
Sveti arhangele Božji Varahile, koji nam donosiš blagoslove od Gospoda, blagoslovi me da postavim dobar početak i ispravim svoj grešni život, da bih u svemu ugađao Gospodu Spasitelju mome u vekove vekova. Amin.

Molitva Anđelu Čuvaru
Anđele Božji, Čuvaru moj sveti, koji si mi od Boga dat kao zaštitnik, prosveti me danas i sačuvaj od svakog zla, ka dobrim delima uputi i na put spasenja upravi me. Amin.

(Izvor: Kurir)

PODELITE ILI POŠALJITE VAŠIM PRIJATELJIMA
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts