Najrazorniji rat koji je čovečanstvo ikada vodilo sada je u toku

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Mi smo u ratu. Da. I pritom se ne misli na rat zapada protiv istoka, protiv Rusije i Kine, niti čitav svet protiv nevidljivog virusa korone. Ne. Mi, obični ljudi, ratujemo protiv sve autoritarnijeg i tiranskog elitističkog globalističkog sistema, kojim vlada mala grupa multimilijardera.

Oni su već pre nekoliko decenija planirali da preuzmu vlast nad ljudima, da bi ih kontrolisali i sveli na ono što elita veruje da je „dovoljan broj“ za naseljavanje Majke Zemlje – i za digitalizaciju i robotizaciju ostatka preživelih, kao svojevrsnih kmetova piše poznati ekonomski i politički analitičar Piter Kenig

Dobrodošli u doba transhumanizma. Zbog toga im je neophodna hitna vakcinacija, da bi nam se ubrizgale transgene supstance koje mogu promeniti našu DNK, da se ne bismo probudili, ili bar neka kritična masa postala svesna – i promenila dinamiku. Jer dinamika nije predvidljiva, posebno ne dugoročno.

Rat je stvaran i što ga pre svi uočimo, što pre oni u maskama i oni koji se distanciraju shvate svetske distopijske situacije kojima smo dopustili da postanu naše vlade, to je veća šansa da se ponovo vratimo sebi.

Danas se suočavamo sa potpuno ilegalnim i opresivnim pravilima, koja se nameću pod izgovorom „zdravstvene zaštite“. Nepokornost se kažnjava ogromnim novčanim kaznama; vojna i policijska pravila: Nošenje maski, socijala distanca, držanje unutar dozvoljenog radijusa naših „domova“, stavljanje u karantin, držanje podalje od naših prijatelja i porodica.

Zapravo, Mi, ljudi, što pre treba da zauzmemo staru zaboravljenu karakteristiku ljudske vrste – „solidarnost“ – i da se borimo protiv ovog rata svojom solidarnošću, ljubavlju jedni prema drugima, čovečanstvu, ljubavlju prema ŽIVOTU i svojoj Ljubavi za Majku Zemlju, što pre treba da postanemo nezavisna, samouverena bića, atribut koji smo postepeno izgubili tokom poslednjih decenija, najkasnije od početka 1980-ih. 

Odjednom shvatimo, nema više ništa od toga. To je nepopravljivo. Dozvolili smo da se to dogodi pred našim očima, zbog obećanih uteha i propagandnih laži ovih malih grupa elitista – od Globalista, u njihovoj žeđi za beskrajnom moći i beskrajnom pohlepom – i beskrajnim uvećanjima njihovog bogatstva, njihovih milijardi. – Da li su milijarde bilo koje monetarne unije „bogatstvo“? – Sumnjivo. Oni nemaju ljubavi. Nema duše, nema srca, samo mehanička pumpa krvi koja ih održava u životu.

Ovi ljudi, globalisti, utonuli su toliko duboko u svoju moralnu disfunkciju, potpuno lišeni etike, da je došlo njihovo vreme – bilo da im se sudi prema međunarodnim standardima ljudskih prava, ratnim zločinima i zločinima protiv čovečnosti – slično kao što je to učinilo Nirnberški suđenja posle Drugog svetskog rata ili da nestanu, zaslepljeni novom epohom Svetlosti.

Tako je očigledno da prepoznate ove ljude u „normalno“ vreme, njihova progresivna mišljenja iznenada se okreću, za 180 stepeni, u zvanični narativ, braneći vladine laži, laži kupljenih „naučnih radnih grupa“ koje savetuju vlade, i time pružaju vladama alibije da još malo „stegnu zavrtnje“ oko ljudi, upravo onih ljudi za koje vlade treba da rade; laži i obmanjujuće poruke koje dolaze od „naučnika“ kojima su možda obećane „večite, beskrajne lestvice karijere“ ili života u skrivenom raju?

Šta više mogu dobiti zauzvrat u pokušaju da potkopaju mišljenja svojih prijatelja, vršnjaka i pacijenata o horor bolesti “covid-19”? Posebne pogodnosti mogu uključivati oslobađanje od socijalne distance, nošenje maski, stavljanje u karantin – i ko zna, pozamašnu novčanu nagradu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ništa ne bi iznenadilo kada vidite kako ova sićušna zla ćelija raste poput raka da bi preuzela punu moć sveta – uključujući posebno Rusiju i Kinu, gde je sahranjena glavnina svetskih prirodnih resursa i gde je tehnološki i ekonomski napredak daleko nadmašio pohlepnu ekonomiju na zapadu. Neće uspeti. Zli postupci i širenje uticaja globalista ograničeni su na istoku, gde se suočavaju sa obrazovanim i probuđenim ljudima.

Mi smo u ratu. Zaista. 99,999% u odnosu na 0,001%. Njihova taktika deli se na osvajanje, praćena ovom najnovijom briljantnom idejom – lansiranjem nevidljivog neprijatelja, virusa, plandemije i kampanje straha da bi se ugnjetavao i tiranizirao čitav svet, svih 193 zemlje članice UN.

Da, usred smo rata. Rat koji je već poharao naše društvo, napravio je razdor čak i unutar porodica, među ptijateljima. Ako ne budemo pažljivi, možda nećemo gledati svoju decu i unuke u oči, jer smo znali, trebali smo znati šta je, šta se dešava, šta radi mala mračna elita moći – globalisti. Moramo izaći iz svoje zone konfora i suprotstaviti se neprijatelju probuđenim umom svesti i srcem ispunjenim ljubavlju – ali i žestokim otporom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ako ne uspemo da zauzmemo za svoja prava, ovaj rat nastavlja da priprema buduće generacije – da se uzdrže od okupljanja sa drugim ljudima. Oni su već spremni da indoktrinišu našu decu da se drže podalje od prijatelja, školskih kolega, vršnjaka i igranja u grupama jedni s drugima – kao „nova normalnost“. 

Prokleto dobro znaju da je civilizacija jednom izgubila prirodnu koheziju – društveno tkivo je slomljeno, upravo ono tkivo koje civilizaciju drži na okupu i dinamično napreduje. „Dinamično napredovanje“ – ili jednostavno sama dinamika – njihova je noćna mora, jer je dinamika ono što čini život, što pokreće ljude, društva, čitave nacije i kontinente. Bez dinamike život na planeti bi mirovao.

I to je ono što oni žele – globalistički diktator, koji kontroliše malu populaciju kmetova ili robotizovanih robova, koji se kreću samo kada im se kaže, ne poseduju ništa i dobijaju univerzalni prihod pod digitalnim blokčeinom, koji, u zavisnosti od njihovog ponašanja i poslušnosti, mogu koristite za kupovinu hrane, zadovoljstva i udobnosti. Jednom kada su robovi nepotrebni ili nepopravljivi, njihovi elektronski upravljani mozgovi se jednostavno isključuju – RIP.

Može se pokazati da je ovo najrazorniji rat koji je čovečanstvo ikada vodilo. Hajde da mi, narod, zajednički pobedimo u ovom ratu protiv elite žedne moći i njenih kupljenih administratora i „naučnika“ širom sveta – i vratimo suvereno, nemaskirano, socijalno koherentno društvo – solidarno.

Webtribune.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts