NAMAZALA JE CRNI LUK NA VRAT I OSTAVILA DA DjELUJE PREKO NOĆI: Ruski ljekar se KUNE da ovo JEDINO prirodno liječi štitnu žlijezdu!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Ruski ljekar dr Igora Knjazkina iz Sankt Peterburga preporučuje luk u liječenju štitne žlijezde.

Uveče, prije odlaska u krevet, uzmite glavicu crnog luka i presijecite je na dvije polovine, tako da sok curi iz njih. Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području štitnjače ovim polovinama crnog luka, prvo jedan režanj, pa onda drugi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok djeluje preko noći. Ovo je jednostavan način, kojim se potpuno prirodno podstiču funkcije štitne žlijezde.

Doktor Oleg Torsunov savjetuje svima, koji imaju problem sa štitnom žlijezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žljezde, da pomognu svom oboljelom organu tako što će – pjevati!

On kaže da su štitna žlijezda i uopšte, cijeli endokrini sistem, tijesno povezani sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Štitna žlijezda boluje kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osjećajem duboke povrijeđenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlijezdi i ona počinje bolovati. Emocije moraju biti pokretne.

Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija pjevanjem. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma.

Doktor Torsunov kaže:

“Pjevajte. PJevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlijezdi. Čvorići u štitnjači nestaće sami od sebe. Pjevajte vesele pjesme, bez obzira na to kakve probleme imate i kako ste raspoloženi”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts