NE BI TE PROKLELA IZ ČISTA MIRA: Neverovatna priča sa Svete Gore kako je starac Pajsije pomirio majku i sina!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Starac Pajsije Svetogorac je jedan od najznačajnih svetogorskih staraca 20. veka, pravoslavni hrišcanski monah koji je proteklih decenija postao jedna od najsvetijih ličnosti u Grčkoj.

Mudri i vodoviti starac Pajsije ispričao je jednom istinitu priču o prokletstvu majke. Došao mi je čovek plačući u keliju: “Oče, majka me proklela. Moju porodicu je snašla velika beda, bolesti, ništa mi ne ide, sve se ruši oko mene.”

Rekoh mu: “Ne bi te majka proklela iz čista mira, sigurno nešto nije kako treba.” On razmisli. Da, ima i toga.” Rekoh mu opet: “Idi zamoli majku za oproštaj.” On reče: “Hoću, oče, daj mi blagoslov da to uradim.” “Moj blagoslov imaš, ali treba i majčin blagoslov da dobiješ.”

On se dvoumio. “Teško da će mi dati, oče.” Rekoh mu opet: “Samo ti idi, pa ako ti ne da, reci joj ovako: “Jedan starac mi je rekao da razmisliš, jer ćeš i ti jednog dana predati dušu Bogu. Otišao je i majka ga je na kraju ipak blagoslovila, rekla je:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Dete moje, neka na tebi bude blagoslov Avraamov!” Prošlo je jako malo vremena, a taj čovek je došao na Svetu Goru, nosio je puno poklona, igrao je od radosti. Stalno je ponavljao: Slava Ti, Bože! Plakao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Od trenutka kad je bio kod majke sav život mu se promenio, toliko je delovao taj blagoslov da su svi problemi nestali. Deca su ozdravila. Dobio je mir. Sve što je propadalo krenulo je u napredak.

(Izvor: Stil / Opanak)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts