NE BI TE PROKLELA IZ ČISTA MIRA: Neverovatna priča sa Svete Gore kako je starac Pajsije pomirio majku i sina!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Starac Pajsije Svetogorac je jedan od najznačajnih svetogorskih staraca 20. veka, pravoslavni hrišcanski monah koji je proteklih decenija postao jedna od najsvetijih ličnosti u Grčkoj.

Mudri i vodoviti starac Pajsije ispričao je jednom istinitu priču o prokletstvu majke. Došao mi je čovek plačući u keliju: “Oče, majka me proklela. Moju porodicu je snašla velika beda, bolesti, ništa mi ne ide, sve se ruši oko mene.”

Rekoh mu: “Ne bi te majka proklela iz čista mira, sigurno nešto nije kako treba.” On razmisli. Da, ima i toga.” Rekoh mu opet: “Idi zamoli majku za oproštaj.” On reče: “Hoću, oče, daj mi blagoslov da to uradim.” “Moj blagoslov imaš, ali treba i majčin blagoslov da dobiješ.”

On se dvoumio. “Teško da će mi dati, oče.” Rekoh mu opet: “Samo ti idi, pa ako ti ne da, reci joj ovako: “Jedan starac mi je rekao da razmisliš, jer ćeš i ti jednog dana predati dušu Bogu. Otišao je i majka ga je na kraju ipak blagoslovila, rekla je:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Dete moje, neka na tebi bude blagoslov Avraamov!” Prošlo je jako malo vremena, a taj čovek je došao na Svetu Goru, nosio je puno poklona, igrao je od radosti. Stalno je ponavljao: Slava Ti, Bože! Plakao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Od trenutka kad je bio kod majke sav život mu se promenio, toliko je delovao taj blagoslov da su svi problemi nestali. Deca su ozdravila. Dobio je mir. Sve što je propadalo krenulo je u napredak.

(Izvor: Stil / Opanak)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts