Obratite pažnju: EVO KOJI ZNAKOVI UKAZUJU DA JE NIVO MAGNEZIJUMA U VAŠEM TIJELU OPASNO NIZAK

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Gastroenterolog Kraljevske bolnice iz Salforda Jon Shaffer objašnjava: ‘Magnezij je vrlo dobar čistač crijeva. Kako ga probavljamo, on privlači tekućinu u crijeva, što znači da se trbušni mišići opuštaju, a crijeva mogu lakše biti ispražnjena. On se može uzimati lokalno kao vrlo učinkoviti laksativ, a daleko je manje štetan od bilo čega što se može nabaviti preko recepta.’

Osim što pomaže radu crijeva, magnezij je ključan za mnoge vitalne procese u našem tijelu. S njim srce kuca pravilnijim ritmom, mišići bolje funkcioniraju i manje se grče (što omogućuje bolje sportske rezultate), lakše se nosimo sa stresom, ublažavamo glavobolju, sprječavamo prehlade i smanjujemo štetnost pušenja.

Magnezij potražite u zelenom lisnatom povrću, cjelovitim žitaricama, smeđoj (integralnoj) riži, mliječnim proizvodima, sjemenkama, mesu, morskim plodovima i ribi.

Magnezijum je veoma bitan mineral potreban za održavanje normalnih funkcija i procesa u organizmu.

Nedostatak magnezijuma uzrokuje mnoge zdravstvene probleme, probleme sa kostima, srcem, migrene, depresiju i još mnogo bolesti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Također, nedostatak je povezan i sa Parkinsonovom bolesti. Kako god, potrebno je da se zdravo hranite i unosite dovoljno magnezijuma.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Preporučena doza jeste 500-100 mg dnevno. Zato jedite što više zelenog povrća, brokule, mahunarke, kelj, kupus, špinat, ali i sjemenke i žitarice.

Unos dovoljnih količine magnezijuma, spriječit će nastanak srčanih oboljenja, moždanih, pa čak i Alzheimerovu bolest.

Osim toga, ublažit će migrene, kontrolisati srčani rad, aritmije, izliječiti nesanicu, pobijediti depresiju, poboljšati probavu, rad mišića, smanjiti bolove u mišićima, kostima, ojačati organizam uopšte.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts