OVE REČI TERAJU SVAKO ZLO OD VAŠE DECE: Ako ste ZGREŠILI nad svojim detetom OBAVEZNO se ovako POMOLITE!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Сваки прави родитељ брине и воли своје дете. Жели да га заштити од свих невоља овога света, али некада не успе. Можда погреши у својим речима, делима и начину опхођења према детету и онда избије сукоб и не задовољство од стране детета.

Помоћ од Бога и Богородице у таквим ситуацијама тражимо преко молитве, искрене и дубоке. А ево како треба да молимо: Молитва родитеља за децу:

(Мајка Божја преко ове иконе помаже забринутим родитељима који јој се усрдно обраћају за помоћ у благочестивом васпитању и одгајању деце. Црква је слави 5. марта.)

О, Пресвета Владичице, Дјево Богородицеспаси и сачувај под окриљем Својим чеда моја (имена), као и сву децу, девојчице и дечаке, крштене и некрштене и оне у мајчинској утроби ношене. Закрили их материнским Покровом Твојим, сачувај их у страху Божијем и у родитељској послушности.

Умоли Господа мог и Сина Твог да им дарује оно што користи њиховом спасењу. Поверавам их материнском стрању Твоме, јер си Ти Божанствена Заштита слугама Твојим. Амин. (Усрдна молитва Мајци Божјој пред овом иконом помаже у свакој невољи, тескоби, ратној опасности, братској неслози… Црква је слави 12. октобра.)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Пресвета Владичице Богородице, Надо свима који се у Тебе надају, Покровитељко тужних, Прибежиште очајних, Хранитељко удових и сиротих! Услиши и помилуј нас грешне и недостојне слуге Твоје, који умилно припадамо пречистој икони Твојој: Милосрдна Владичице умоли Сина Свога и Господа нашега Исуса Христа, да одврати од нас правдедни гнев Свој, да опрости грехе и безакоња наша, да нас добротом Својом удостоји да живот свој у покајању окончамо и да милост Његову стекнемо са свима изабраницима Његовим, јер си благословена и свепрослављена сада и увек и у векове векова. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Фото: Pixabay.com

Извор: Opanak

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts