Ovo može izliječiti vaše bubrege, pankreas i jetru samo jednim korišćenjem: Ne postoji lijek koji se može porediti sa ovim

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Lek koji može izlečiti bubrege, pankreas i jetru je ništa manje ni više nego začin koji se veoma često upotrebljava u kuhinji.

Ovaj začin je glavni sastojak u mnogim jelima. U pitanju je korijander, on je odličan za lečenje mnogih bolesti a ima i nepogrešivu aromu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

On se, pak, uvek vezuje za kuvanje jer se često koristi prilikom pripreme mesa i supa. Ovde međutim možete videti kako da ga upotrebite za recept koji će izlečiti mnoge bolesti vašeg tela, zaista je jednostavan za pravljenje, te ćete se pokajati ako ne isprobate.

Korijander sadrži veliku količinu ulja koja su odlična za probavni sistem. Na ovaj način korijander smanjuje nivo kiseline koju proizvodi hrana a koja ima velik uticaj na telo. Korijander takođe sadrži dosta hranljivih materija, minerala i vitamina A,K,B,C,E.

Najznačajnije prednosti korijandera:

Predstavlja odličan diuretik. Služi svrsi prilikom rešavanja bilo kog problema sa bubrezima, poput kamena u bubregu. Stimuliše rad jetre i pospešuje probavni proces.

Leči dijareju pošto je odličan za eliminisanje bakterija i infekcija. Eliminiše masti koje su nakupljene u telu. Snižava holesterol.

Leči čireve na i u ustima jer ima antimikrobno i antiseptičko dejstvo. Smanjuje nivo šećera u krvi. Eliminiše konjuktivitis.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Poboljšava vid i sprečava očna oboljenja, što se može učiniti ispiranjem očiju vodom sa korijanderom.

Sastojci
1 manja glavica belog luka
1/2 čaše badema ili indijskih oraščića
1 čaša lišća svežeg korijandera
2 kašike soka limuna
6 kašika maslinovog ulja
morska so

Priprema

Korijander i ulje dobro sameljite u blenderu. Dodajte ostale sastojke i meljite, dok ne dobijete glatku smesu. Ako je potrebno, dodajte malo vode.

Sada kada znate možete početi da primenjujete ovaj začin češće.

Sadržaj ovog članka, uključujući lekarska mišljenja i bilo koju informaciju vezanu za zdravlje služi isključivo za informisanje i ne treba se smatrati za specifičnu dijagnozu ili plan lečenja od strane bilo kog pojedinca.

Korišćenje ovog sajta i ovog članka ne stvara odnos doktor-pacijent. Uvek potražite direktan savet sopstvenog doktora u vezi sa bilo kojim pitanjima ili problemima koji se tiču vašeg ili tuđeg zdravlja.

Webtribune.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts