PATRIJARH PAVLE JE ČUVAO TAJNU! Znao je da mošti SVETOG SAVE NISU SPALJENE, evo šta je rekao o NAJVEĆOJ MISTERIJI SPC

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Vest o moštima Svetog Save je iz temelja potresla javnost u Srbiji i Crnoj Gori. „Srbi nisu u ovom trenutku dostojni da dočekaju svetitelja. Kada dođe vreme on će se sam pojaviti…“

Prema svedočenju jednog od naših najpoznatijih istoričara koji je želeo da ostane anoniman, patrijarh Pavle je nekoliko godina pred smrt na ovaj način svojim najbližim saradnicima objasnio zašto ne želi da obelodani da mošti Svetog Save nisu spaljene na Vračaru, već se I danas čuvaju u manastiru Ždrebaonik.

Vest o moštima Svetog Save je iz temelja potresla javnost u Srbiji i Crnoj Gori, a prema anonimnom izvoru ona u potpunosti odgovara istini.

– Mošti Svetog Save nisu spaljene na Vračaru. One se zaista nalaze u manastiru Ždrebaonik, što nam je potvrdio patrijarh Pavle jer se o tome više puta razgovaralo dok je bio živ – kaže istoričar i dodaje:

– Patrijarh Pavle je ponavljao svaki put kada bi se otvorila ta tema: „Da, to jeste Sveti Sava i tu nema nikakve dileme, ali Srbi još nisu dostojni da dotaknu Svetog Savu. Kada dođe vreme, svetitelj će se pojaviti.“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Na konstataciju da je vreme, po svemu sudeći, došlo, uz pitanje zašto je Pavle bio protiv obelodanjivanja velikog otkrića, izvor poručuje:

– Poslušali smo patrijarha. Tražili smo od njega da odobri da se uradi DNK analiza jer to može da se uradi, budući da su sačuvani posmrtni ostaci Nemanjića, ali je on na to svaki put svojim mirnim glasom i blagim osmehom odgovarao: „Deco, Srbi nisu u ovom trenutku dostojni da dočekaju svetitelja. Kada dođe vreme, on će se sam pojaviti“. Pavle je mogao da bude patrijarh koji je vratio Srbima Svetog Savu, ali to nije hteo da uradi, pošto nije bio sujetan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Istoričar potvrđuje i da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zna za ovu priču:

– Delove moštiju darivao je za mnoge hramove. Parohijski sveštenici u Nemačkoj su potvrdili, čak se i javno hvale da imaju delove moštiju Svetog Save. U Nemačku ih je doneo vladika Grigorija kada je preuzeo tamošnju episkopiju.

(Srbija Danas/Srpski Telegraf)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts