Poboljšava cirkulaciju krvi, jača imuni sistem i štiti nas od bolesti: Kurkuma, luk, đumbir i sirće

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Vekovima u nazad, beli luk i đumbir su bili poznati po svojim izuzetnim lekovitim svojstvima. Isto se može reći i za kurkumu, samo što je ovaj srodnik đumbira donedavno bio popularan uglavnom u azijskim zemljama. Šta se dešava kada pomešate ovu divnu hranu?

Dobićemo moćno lekovito piće koje ima antivirusna i antifungalna svojstva, poboljšava cirkulaciju krvi i protok limfe, jača imuni sistem i štiti nas od bolesti. “Dnevni Magazin” će vam reći kako da pripremite ovaj čudesni napitak svojim rukama.

PRIRODNI LEK OD KURKUME I SIRĆETA

Svaki sastojak ovog napitka ima svoja lekovita svojstva koja ga, u interakciji jedni sa drugima, pretvaraju u eksplozivnu lekovitu smesu.

Luk je moćan antioksidans. To je alkalni proizvod koji sprečava stvaranje malignih ćelija, razređuje krv i pomaže u detoksikaciji tela.

Da se ​​zimi ne biste razboleli, morate redovno jesti beli luk! Ova popularna mudrost nije neosnovana: beli luk sadrži gomilu vitamina, zdravih ulja, aminokiselina i alicina – organskog jedinjenja koje može uništiti patogene bakterije i gljivice.

Đumbir ima antibakterijska i antiinflamatorna svojstva. Lekovita svojstva đumbira mogu pomoći bukvalno bilo kojoj bolesti. Biljka sprečava stvaranje lošeg holesterola, smanjuje krvni pritisak i pospešuje gubitak težine.

Kurkuma nije samo egzotični začin, već i izvrsno antibakterijsko sredstvo. Jednostavno nanošenje male količine začina na malu ranu ili posekotinu dovoljno je da bi se ubrzao proces zarastanja. Koreni biljke bogati su esencijalnim uljima, sadrže prirodni antibiotik kurkumin i antiseptik tumeron.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Još jedan adut lekovitog pića je dodavanje ljute crvene paprike kurkumi. Na kraju krajeva, ljuta paprika sadrži piperin, što udvostručuje aktivnu asimilaciju kurkume!

 • 2 kašike kurkume u ​​prahu
 • 700 ml organskog jabukovog sirćeta
 • 1/4 čaše seckanog belog luka
 • 1/4 čaše iseckanog crnog luka
 • 2 ljute paprike
 • 1/4 čaše izrendanog đumbira
 • 2 kašike izrendanog rena

PRIPREMA

 1. Pomešajte sve sastojke osim sirćeta u staklenoj tegli.
 2. Dolivajte jabukovo sirće dok se ne napuni tegla do vrha.
 3. Čvrsto zatvorite teglu poklopcem i promućkajte je nekoliko puta.
 4. Stavite teglu 2 nedelje na suvo hladno mesto i dobro promućkajte nekoliko puta dnevno.
 5. Posle dve nedelje iscedite i procedite napitak.
 6. Gotov lek čuvajte u frižideru.
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

PRIMENA LEKOVITOG NAPITKA

Korisno je pomešati kašičicu leka sa maslinovim uljem i ovom mešavinom začiniti salate. Da biste ojačali imunološki sistem i izlečili prehladu, uzimajte 1 kašiku leka svakog dana. Ali prvo se obratite svom lekaru. Piće je prilično začinjeno i možda ne odgovara svima.

Lekovito piće prema našem receptu pomoći će vam da ojačate imunološki sistem, čiji je pad sada povezan sa nedostatkom sunčeve svetlosti i vitamina D.

Pijte ovaj napitak i budite zdravi!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts