Pomolite se Bogorodici: Ovo će vam uneti spokoj u dušu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
Uspenje Presvete Bogorodice, freska na zapadnom zidu naosa crkve Svete Trojice u Sopoćanima, iz 1271-1274. godine. Foto: Wikimedia Commons/Golija

U našem narodu je poznata izreka „Bez nevolje, nema bogomolje“. Odnosno, u biti čoveka je da se bori kroz život u kojem se susreće sa raznim nevoljama i neprilikama.

Bogu se obratimo baš onda kada više ne znamo kako da se borimo, kada nas ophrli strah od nemoći, neizvesnosti. Trebali bi se moliti Bogu uvek.

Bilo koja molitva je dobra, ne moramo čak ni znati molitvu napamet, šta nam u trenutku iz duše prvo krene, ta molitva je naispravnija. Kada nam se nešto loše desi dovoljno je da u sebi kažemo „Gospode pomiluj“.

Možemo se moliti bilo gde i bilo kada, dok nešto radimo, dok odmaramo, dok smo u prevozu… Kako molitva predstavlja duhovni susret sa Bogom, najbolje je ako se čovek može da se osami. Molitva Bogorodici uneće vam spokoj u dušu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

BOGORODICE DJEVO
Bogorodice djevo, raduj se blagodatna Marijo, Gospod je s tobom; blagoslovena si Ti među ženama i blagosloven je Plod utrobe Tvoje, jer si rodila Spasitelja duša naših.

(Izvor: Beograd.in)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts