Posvojila je djevojčicu, a onda ju je izgubila bez upozorenja

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Majka je posvojila prekrasnu djevojčicu iz Ugande koju je izgubila bez upozorenja. Djevojčica je odjednom prestala disati.

Meadow Merryll uvijek je sanjala o posvojenju djeteta. Kasnije, nakon što se udala za svog supruga Dana te je rodila dva sina i jednu kćer, gotovo je zaboravila taj san. Ona je odustala od tog sna jer njezin muž nije imao ista mišljenja. Ujedno, nije imala dovoljno novca za posvajanje. 

Jednog je dana obitelj posjetila prijatelje iz crkve te su saznali za siroče Ruth iz Ugande. Meadow je saznala da je djevojčica patila od povrede mozga te je imala cerebralnu paralizu. Par ju je upoznao te su ju odmah zavoljeli.

Ubrzo su počeli razmišljati o posvojenju. No, budući da nisu željeli brzati, oni su sve radili polako. Provodili su vrijeme s njom vikendima da vide kako bi im bilo brinuti se za nju. 

Nekoliko mjeseci kasnije obitelj Merryll je udomila malenu Ruth. Kasnije su otkrili da ju moraju odvesti natrag u Ugandu da bi ju službeno posvojili. Morali su ići na sudove tamo te su sređivali papire u Keniji. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Bila sam užasnuta. Doslovno sam osjećala kao da me Bog stavlja u praćku i sprema se ispustiti me“, rekla je Meadow. No, samo jedan pogled na veselu Ruth dao joj je snage za taj dug i težak proces posvajanja. Uskoro je Ruth službeno postala dio obitelji. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Meadow i Dana voljeli su Ruth kao da je njihovo biološko dijete. Ruth je imala mnogo poteškoća, ali roditeljima ništa nije bilo teško jer ih je ispunjala radošću.

Jako joj je dobro išlo u školi te je odrastala u sretnu i predivnu djevojčicu. Kada je imala 7 godina, dogodila se velika tragedija – Ruth je odjednom prestala disati. 

Meadow je bila skrhana te je sumnjala u Boga. Oni su poslušali Boga i posvojili su Ruth, a onda su ju izgubili bez upozorenja. Na snimci u prilogu pogledajte kako je Bog obnovio to povjerenje i kako je osnažio Meadow tijekom sve boli i razočarenja. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts