PRAVOSLAVNA IKONA PROPLAKALA USRED ČIKAGA: Pred zatvaranje crkve desilo se PRAVO ČUDO

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: PRINTSCREEN

Ikona Majke Božije u pravoslavnoj crkvi u Čikagu je počela da mirotoči, i tako je javnost ponovo obratila pažnu na crkvu koja je bila pred zatvaranjem.

Atina Metropulos, koja radi u Grčkoj pravoslavnoj crkvi Svete Trojice u Belmont Central-u, rekla je za VLS-TV da je šokirana što ikona Bogorodice koja drži Isusa ima trag tečnosti koji curi iz svakog oka rano u nedelju ujutro. Prvo je to bila neka vrsta ulja, ali nakon detaljnije inspekcije shvatila je da je vodenasta.

Metropulos je upala u kancelariju oca Nikole Jonasa i rekala mu o „plačućoj“ slici. On je tečnost skupljala pamučnim kuglicama i slike objavio na Fejsbuku. Od nedelje, više od 300 ljudi je došlo u crkvu da vide očigledno čudo.

„Ima nešto što pokušava da nam kaže,“ rekao je Jonas stanici, „pa ćemo samo ćutati i slušati šta ona ima da kaže.“

„U pravoslavnoj crkvi je uobičajeno videti takve pojave“, dodao je on. „Ali to imati lično bilo je vrlo neodoljivo. Kada se takve stvari dogode, osećam se kao malo dete kada prvi put krenem u fabriku slatkiša – i samo ste u strahu.“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Osnovana 1897. godine, crkva Svete Trojice‚ je druga najstarija grčko-pravoslavna zajednica u Sjedinjenim Državama. Ali je već neko vreme finansijski problemima – zgrada crkve bila je pred zatvaraanjem pre nego što su posle anonimne donacije vrata ipak ostala otvorena. Ipak je ostalo 8 miliona dolara duga, a crkvena zajednica je mislila da je ovo možda poslednja nedelja u kojoj će moći da dolaze u crkvu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Prema VGN-u, stečajni sudija odobrio je prodaju zgrade crkve za 2,5 miliona dolara, mada su se neki župljani nadali da su Bogorodičnine suze znak da će ih drugo čudo spasiti od prodaje.

„Ja bih radije rekao da Devica Marija razgovara s nama“, rekao je otac Jonas za Čikago Tribjun. „Samo bih joj dopustio da završi svoj razgovor. I, da vidimo šta se događa.“

On negira da su suze bile prevara dizajnirana da skrene pažnju na stanje crkve. „Cinici će to reći“, rekao je Tribjunu. „Moj odgovor je: Gledaj. Nema cevi zakačenih za ikonu“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts