PRED ČUDIMA SVETOG VASILIJA SVI SU ZANEMELI: Ruke su mu se savijale u litiji, kao da je hteo da nam pomogne… Radovale su se ptice, cveće i životinje…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo
FOTO: BEOGRAD.IN

Svedoci su prvenstveno Patrijarh Pavle, mitropolit Amfilohije i vladika Atanasije, „noć pre kretanja čudotvorca su presvukli“ i tom prilikom je Amfilohije primetio da je telo Svetog Vasilija izuzteno dobro očuvano i kasnije ispričao „kako su se svecu ruke savijale, kao da nam je hteo pomoći da ga lakše obučemo za veliki put“.

I drugo čudo, kao dokaz svetosti Vasilija Ostroškog, javilo se pre polaska litije: „Oni koji su imali tu sreću da pristupe njegovim moštima pre kretanja, ljubeći naprsni krst osetili su božanski miris koji je dolazio iz svečevih grudi“.

Najzad, celim putem kojim je prošla litija sa moštima ludotvorca iz Ostroga događalo se čudo radosti sveg živog: „radovale su se ptice, cveće, pa čak i životinje kraj kojih je litija sa svecem prolazila“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Posebno je bila zapažena radost jednog konja Zelenka: „Zelenko je dugo trčao u koloni automobila, kao da je i sam želeo da pokaže radost što je živ na dan kada najveci srpski sin Hercegovine obilazi svoju svetu i biblijsku Otadžbinu“.

(Kurir)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts