Priča: Jednog jutra je ženu probudila buka iz dnevnog boravka

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Jednog jutra je ženu probudila buka iz dnevnog boravka. Iznenadila se kad je ugledala muža jer ga nije očekivala kad je još sinoć bio daleko na putu s kamionom. 

“Gdje su ti stvari?” -upita žena

“Nisam ih donio ovaj put. Došao sam samo porazgovarati.” -odgovori muž.

Žena je bila malo šokirana jer kad su se zadnji put vidjeli, prije muževog odlaska na put, strašno su se posvadili i danima se nisu čuli niti progovorili jedno drugome ni rijec. 

“O čemu on sad želi razgovarati?” -zamisli se žena. 

“Došao sam ti reči da mi je jako žao zbog svih naših besmislenih svađa, glupih svađa i grubih riječi na našem zadnjem rastanku i želim da znaš da te jako volim. Posljednjih dana sam te htio tisuću puta nazvati ali ponos i inat su bili jači od želje. Želim da mi oprostiš.” – kaže muž. 

Ženu su ugodno iznenadile muževe riječi te se privukla k njemu. 

“Želim da i ti znaš da i ja tebe jako volim, da sam ponosna na tebe, i molim te da mi oprostiš ako nekad nisam pokazivala razumijevanje ili si se možda zbog mojih riječi ili ponašanja osjećao loše.” -odgovori žena. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

“Ti i djeca ste mi najvažniji u životu i bez obzira na sve, štogod da se dogodi, uvijek ću biti uz tebe. Moram početi ispočetka, ali ova cesta će biti vrlo duga.” -reče muž i tiho poljubi ženu. 

U tom trenutku zazvoni telefon. 

“Dobro jutro. Gospođo, nažalost, moramo vam reči tužnu vijest. Vaš muž je rano jutros poginuo u prometnoj nesreći.” -kaže glas s druge strane slušalice.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“To je nesporazum jer je moj muž kod kuće. Upravo sam razgovarala s njim. Sigurno ste pogriješili broj.” -kaže žena i poklopi slušalicu. 

Okrenula se oko sebe, pretražila cijelu kuću, u svakoj sobi tražila svog muža, međutim, muža nije bilo nigdje. Osjetila je ogromnu bol na duši, a hladnoća je preuzela cijelo njeno tijelo. Srce joj je puklo i pala je na koljena od boli i tuge. Plakala nasred dnevnog boravka i shvatila da njen muž ipak nije došao kući. 

Ono što se činilo tako stvarno, bila je samo vizija i poziv nije bio pogrešan. To se samo duša njenog muža opraštala od nje. 

Volite se dok je vrijeme, jer jednom će vremena nestati. Nikad ne odlazite srditi i ljuti na put, jer nikad nitko ne zna kad je taj put posljednji. Volite se i poštujte ko da je svaki dan zadnji. Grlite i ljubite svoje najdraže, jer jednom to više nećete moći.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts