PROHODAO PORED MOŠTIJU SVETITELJA: Jedno od čudesnih isceljenja u manastiru Tumane

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: PRINTSCREEN

Nebrojena je reka vernika koji svakodnevno sa svih strana sveta dolaze u manastir Tumane. Većina tih vernika u manastir dolazi tražeći isceljena kod moštiju Sv. Zosima i Jakova.

Tako postoje svedočanstva vernika da su neki od njih tamo i dobili isceljenje svojih bolesti. Naime, Petar A. iz sela Zabrege svedoči za svog oca Jovana koji je bio nepokretan od rođenja, da se iscelio u manastiru Tumane.

Kada je njegov otac imao sedam godina, odveli su ga volovskim kolima u ovaj manastir. U crkvi mu je pročitana molitva kod moštiju Sv. Zosima. Jovan je u manastiru Tumane prespavao. Sutradan su pošli nazad u selo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Jovan je usput osetio da može da hoda i stvarno je hodao, kako kaže njegov sin Petar, pored kola 25 kilometara do kuće. Ovo čudesno isceljenje u manastiru Tumane desilo se 1936. godine.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Manastir Tumane nalazi se pored Golupca na Dunavu i čini neraskidivu vezu i duhovno straži nad Đerdapskom klisurom. Zbog toga ovu svetinju zovu i ĐERDAPSKIM OSTROGOM! Ovaj manastir je udaljen 250 kilometara od Beograda.

(Izvor: Mondo)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts