Recept za kojim su žene lude: Bolji vid, bujna kosa i mlađa koža! Sve je to moguće, ako ga koristite redovno!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Postoje različite metode podmlađivanja za žene, a za koji nisu neophodni skupi hirurški zahvati. Podmlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura.

Neophodno je kombinovati različite metode podmlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate. Sigurno ste primjetili da postoje jedistvene žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe, a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima. Jedna od takvih mladolikih ljepotica otkrila je tajnu svog eliksira mladosti, piše uspesnazena.com!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ona tvrdi da se nakon njegovog korišćenja, poboljšan vid od -3 do -1, koža je postala glatka i elastična na cijelom tijelu, a kosa gušća. I što je najnevjerovatnija stvar – kosa, koja je počela da sijedi, prestala je sjedeti.

Recept podmlađivanja organizma:

100 ml lanenog ulja
2 srednja limuna
1 velika glavica bijelog luka
0,5 kg meda

Očišćeni bijeli luk, 1 neočišćen limuna i 1 limun bez kore samljeti na mašinu za mljevenje mesa ili isitniti u blenderu. Samljevenu smjesu pomješati sa medom, dodati ulje i sve ponovo promješati. Smjesa se čuva u frižideru u zatvorenoj staklenoj tegli. Konzumirati tri puta dnevno po 1 supenu kašiku pola sata prije jela.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kako ova smjesa podmlađuje organizam?

Laneno ulje je biljni hormon, Lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), i palmitinsku masnu kiselinu, a viže od polovine masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega-3), što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).

Ulje lana je takođe najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidanasa, što u kombinaciji sa limunom čisti jetru i zučne putevi. Čista jetra je naš glavni generator mladosti.

Vitamin C iz limuna savršen antioksidant, jača imunitet i krvne sudove. Bijeli luk čisti krvne sudove, a med donosi ishranu svim tim sudovima – mikroelemente koji obnavljaju i podmlađuju cio organizam.

Budite mladi i lijepi!

Izvor: uspesnazena.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts