REČI PATRIJARHA PAVLA SU JE MNOGO POTRESLE: Pojavio joj se u snu i otkrio šta će biti u NAŠOJ ZEMLJI i svetu!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Patrijarh Pavle, čovek koga su mnogi u Srbiji smatrali živim svecem, je preminuo 2009. godine. Za svog života ostavio je veliki trag u pravoslavlju, a tri godine kasnije na internetu se pojavio snimak na kojem monahinja Makrini priča kako joj se javio pokojni patrijarh u snu.

Monahinja Makrina tvrdi da je zajedno sa njim, navodno, videla događaj koji će potresti Srbiju, a radi se ogromnom protestu!

Mnogi u komentarima govore kako se ovo proročanstvo patrijarha Pavla o tome šta će se desiti sa Srbijom, već uveliko ostvaruje! Neke stvari koje joj je objašnjavalo, već su snašle našu zemlju, a i svet!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Pokazuje mi Pavle, gledamo, nalazimo se nad oblacima, samo u jednom treutku vidim otvori se nebo, hiljade uniformisanih ljudi sletelo je nad Beogradom. Krv, povređeni, masa, hitne pomoći, vidim sveštenstvo, svašta… Još čujem vrisku i buku. Rekao mi je i da Patrijaršija neće postojati… Posle tri meseca, posle svega, Bog će sve to srediti… – govorila je monahinja u jednom dahu.

A na šta ju je sve upozorio i šta joj je rekao patrijar Pavle, poslušajte u videu ispod, koji je pogledalo blizu 630 hiljada ljudi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts