RIJEŠITE PROBLEM SA CIRKULACIJOM SA SAMO JEDNIM RECEPTOM

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Problem sa cirkulacijom pogađa veliki broj populacije, različite dobi i pola. Problem sa cirkulacijom može biti uzrokovan brojnim faktorima, genetikom, ishranom, pušenjem te nedostatkom fizičke aktivnosti. Često, šećer (dijabetes) kao i visok krvni pritias može uticati na smanjenu ili lošu cirkulaciju.

Oboljenja i problemi koje smo nabrojali mogu na različite načine utiču na cirkulaciju, povećanjem masnoća u krvi i zadebljanjem krvnih sudova, oštećenjem krvnih sudova te smanjenjem njihove elastičnosti, dolazi do otežane cirkulacije. Posljedica može biti nemogućnost snadbjevanja organa kisikom, što može uzrokovati moždani udar ili infarkt.

Nadalje, problem sa cirkulacijom može dovesti do trnjenja u rukama i nogama, bolove te najčešće osjećaj hladnoće u rukama i nogama.
Recept koji vam donosimo služi za rehabilitaciju poslije srčanog i moždanog udara, prevenciju, jačanje krvnih sudova, tromboza, te jača opšte stanje organizma.

Potrebni su vam:
100 grama trave Ive
100 grama žare
100 grama kantariona
50 grama cvijeta nevena
1 litar jakog alkohola – rakije, vodke ili loze.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Sve satojke, odnosno biljke, usitnite i stavite u staklenu posudu. Prelijete sa alkoholom, pazeći da su sve biljke prekrivene alkoholom. Zatvorite i ostavite da odsotji 20 dana, povremeno mućkajući kako bi se sastojci što bolje izmješali. Nakon 21. dan, procjedite i prespite u staklenu flašu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Svako jutro i veče uzmite po dvije kašike sirupa. Sirup se pije duži vremenski period. Već nakon 10 dana ćete primjetiti poboljšanje. Možete piti duži period, nema negativnih posljedica.

Izvor: newsfeedbalkan

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts