Šest snažnih molitvi koje mogu IZLEČITI SVE: Poslednja je savršena za svaku situaciju

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo
FOTO: PIXABAY

Stvari se najbolje odvijaju kada sam otvorena i ponizna; kada predam sve što jesam, želim i imam, kada dopustim Božanskoj milosti da teče kroz mene. Ukoliko to uspem učiniti, moj posao se odvija neometano, moje telo se isceljuje, moji odnosi se produbljuju i tačno znam što treba da učinim i gde ići u svakom trenutku.

Božanska milost koja deluje kroz mene ne deluje samo za moju vlastitu dobrobit, ona takođe deluje za dobrobit svih. Ukoliko se mogu otvoriti i slediti tu inspiraciju, sve što radim usklađeno je s najvišom svrhom i ništa drugo ne pruža tako dobar osećaj. Ovo su molitve koje celo vreme izgovaram, te primjenjujem za razne situacije.

“Molim te, iskoristiti me.”

Ova molitva je izvrstan podsetnik da magija uvek želi raditi kroz nas i pomoću nas izvoditi čuda. Što više se predamo ovom vodstvu, više isceljivanja i magije ćemo videti u našim životima! Poslovne prilike, besplatne stvari, lepe reči i mnogo drugih stvari pojavljivaće se niotkuda, samo ako dopustimo da budemo vođeni.

“Ovo, ili nešto bolje”

Ponekad mi jako želimo nešto i želimo da se to realizuje na određen način. Ova molitva nas podseća da nikada ne možemo biti svesni svih mogućnosti koje nas čekaju. Ponekad nismo svesni kako ne bi bili zadovoljni s onim što želimo i da će umesto toga nešto još puno bolje doći u naše živote. To je neverovatno oslobađajuće. Ne moramo sve znati. Samo trebamo ostati otvoreni i prihvatiti kako možemo imati nešto bolje od onog što želimo.

“Neka ovo bude za najviše dobro svih”

Mi se ne možemo osećati dobro kada dobijamo nešto dobro na štetu nekog drugog. Istinska magija uključuje sve. Zdraviji i srećniji vi – zdraviji i srećniji vaši prijatelji, znači zdravija zajednica u celini, znači efekt valova zdravlja i sreće u svim smerovima. Ova molitva osigurava da ono što stvarate u vašem životu koristi svima i da ste moćna sila dobra. Možete biti sigurni da je ono što činite i tako postajete dar svima.

“Sav sam Tvoj”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Svi moji talenti, sva moja stručnost, sva moja mudrost, svi moji snovi, sva moja očekivanja – sve je tvoje.

Kada se u potpunosti predamo, mi dopuštamo da nam se život prožme magijom i da naš život neometano teče. Ponekad se bojimo ideje prepuštanja naših finansija ili našeg braka, ali nismo se uistinu otvorili milosti sve dok ne predamo sve. Kada nudimo sve više i više i više onoga što imamo, više čarolije će doći u naš život.

“Predajem se Tebi. Molim te pomozi mi. Molim te transformiši ovo. “

Ponekad se ništa ne odvija kako treba. To je zapravo savršeno jer se možemo predati Božanskoj milosti. Bez obzira s kojim problemima se suočavate u životu i bez obzira na greške koje ste počinili, sve to može biti transformisano i isceljeno.

“Hvala.”

Ova molitva je savršena za svaku situaciju, ugodnu i neugodnu. Kada kažemo “hvala” , to je kao da kažemo:

“Ja prihvatam ovaj izazov, otvoriću se još više, tako da me možeš koristiti za najviše dobro svih nas.” Kada izgovorite tu molitvu znači da prihvatate sve što vam se događa i to koristite na najbolji mogući način. Pre nego što izgovorim molitvu, zatvorim oči, okrenem svoje lice i dlanove prema nebu.

Zatim izgovorim molitvu i čekam odgovor. Ponekad je odgovor sunčev zrak ili drhtaj niz leđa. Ponekad se moje srce još malo više otvori i to mi pokazuje da je moja molitva uslišana. Slobodno stvorite svoj vlastiti ritual!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts