Slava Gospode, Krstu Tvome Časnome: Ova molitva spašava kad se nađete u nevolji

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Molitva Časnome Krstu je jaka molitva koja nam kaže da je Krst spasenje. Da treba da ljubimo Boga kroz bližnjeg svog. Da ne činimo zlo i da ne dozvolimo nečastivom da čini zlo kroz nas. Samo nas Krst može spasti od nečastivog.

Krst tera đavole, pretvara ih u dim, topi ih kao oganj vosak i štiti one koji ljube Boga.

Njegova sila dolazi is Isusove žrtve na Krstu radi ljudi i radi našeg spasenja, koji je sišao u pakao da uništi đavole i tako nam darivao Krst Časni, da nas štiti od svakog zla zajedno sa Bogorodicom Djevom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

MOLITVA ČASNOME KRSTU

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Slava Gospode, Krstu Tvome Časnome! Neka vaskrsne Bog, i neka se razveju neprijatelji Njegovi, i neka beže od Lica Njegova oni koji ga mrze. Neka iščeznu kao što iščezava dim, kao što se topi vosak na domaku ognja; tako neka izginu đavoli pred licem onih koji ljube Boga i osenjuju se krsnim znakom, i koji radosno govore: Raduj se, prečasni i životvorni Krste Gospodnji, koji progoniš đavole silom raspetog na tebi Gospoda našeg Isusa Hrista, koji je sišao u pakao i satro silu đavolsku, i koji nam je darovao tebe, Krst Svoj Časni, za proganjanje svakog protivnika. O, prečasni i životvorni Krste Gospodnji, pomaži mi uvek sa Svetom Vladarkom, Djevom Bogorodicom, i sa svima Svetima zanavek. Amin.

(Izvor: Beograd.in)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts