Slava Gospode, Krstu Tvome Časnome: Ova molitva spašava kad se nađete u nevolji

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Molitva Časnome Krstu je jaka molitva koja nam kaže da je Krst spasenje. Da treba da ljubimo Boga kroz bližnjeg svog. Da ne činimo zlo i da ne dozvolimo nečastivom da čini zlo kroz nas. Samo nas Krst može spasti od nečastivog.

Krst tera đavole, pretvara ih u dim, topi ih kao oganj vosak i štiti one koji ljube Boga.

Njegova sila dolazi is Isusove žrtve na Krstu radi ljudi i radi našeg spasenja, koji je sišao u pakao da uništi đavole i tako nam darivao Krst Časni, da nas štiti od svakog zla zajedno sa Bogorodicom Djevom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

MOLITVA ČASNOME KRSTU

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Slava Gospode, Krstu Tvome Časnome! Neka vaskrsne Bog, i neka se razveju neprijatelji Njegovi, i neka beže od Lica Njegova oni koji ga mrze. Neka iščeznu kao što iščezava dim, kao što se topi vosak na domaku ognja; tako neka izginu đavoli pred licem onih koji ljube Boga i osenjuju se krsnim znakom, i koji radosno govore: Raduj se, prečasni i životvorni Krste Gospodnji, koji progoniš đavole silom raspetog na tebi Gospoda našeg Isusa Hrista, koji je sišao u pakao i satro silu đavolsku, i koji nam je darovao tebe, Krst Svoj Časni, za proganjanje svakog protivnika. O, prečasni i životvorni Krste Gospodnji, pomaži mi uvek sa Svetom Vladarkom, Djevom Bogorodicom, i sa svima Svetima zanavek. Amin.

(Izvor: Beograd.in)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts