SNIMAK IZ PAKLA: Migrant sa nožem od 20 centimetara napao čoveka u automobilu! (VIDEO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Šokantan video na kome migrant napada čoveka u automobilu sa nožem dužine preko 20 centimetara zapalio je društvene mreže i uznemirio javnost u Velikoj Britaniji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Video je snimljen 30.maja na ulici London Road kamerom susednog automobila, a do incidenta je došlo nakon što vozač okrznuo biciklistu koji je sa leđa nepropisno blokirao automobil prilikom njegovog izlaska sa mesta predviđenog za parking.

Migrant je stao pored automobila i preprečio mu put, nakon čega je vozač pokušao da izađe, a biciklista nije želeo da se pomeri.

Nepoznati su motivi zbog kojih je napadač stao na put kolima, međutim imajući u vidu da je bio naoružan veruje se da je planirao da otme automobil.

Nakon incidenta biciklista je izvadio ogroman nož i pokušao da probije staklo automboila, prilikom čega je šokušao i da nasilno uđe u vozilo, ali su vrata bila zaključana iznutra.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nije poznato da li je napad ujedno motivisan rasnom, verskom ili nacionalnom mržnjom.

Britanija je pod velikim tenzijama kada je u pitanju masovna migracija, nedavno je novinar Tomi Robinson uhapšen samo zato što je radio reportažu o sudskom procesu u kome se 28 migranata tereti za grupna silovanja engleskih devojčica.

Video Player

00:00
00:29

Hapšenje novinara izazvalo je velike proteste u Londonu, ali i u više evropskih zemalja.

Lider opozicije u Holandiji i poslanik parlamenta EU Gert Vilders je osudio hapšenje istačući da se radi o gušenju slobode govora i zavođenju medijskog mraka u Evropi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts