Telo nestalog Lazara pronađeno u trnju i šipražju kod srednje škole u Surdulici

Tužan epilog potrage za Lazarom.

Policijskoj stanici u Surdulici jutros u 8 i 30 časova prijavljeno je da je pronađeno telo na oko 800 metara udaljenosti od poljoprivredne škole “Josif Pančić” u blizini Surdulice. Ubrzo je otkriveno da je u pitanju telo Lazara Ljubisavljevića za kojim se tragalo od 15. marta.

Telo mladića pronađeno je u nedostupnom delu parcele uraslom u bagrenju i trnju. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Vranju koje je ovlastilo policijske službenike PS u Surdulici da izvrše uviđaj. Uviđaju je prisustvovao i doktor mrtvozornik.

U džepu nesrećnog mladića pronađeni su recepti za lekove na ime Lazar Ljubistavljević. Prema navodima policije na osnovu fotografije koja je data u objavi za nestalim licem utvrđen je identitet mladića, da se radi o Lazaru Ljubisavljeviću.

– Na telu mladića nema tragova nasilne smrti – kažu u policiji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju biće izvršena obdukcija tela, na osnovu koje će se utvrditi pravi uzrok smrti devetnaestogodišnjeg mladića.

Podsećamo, Lazarov nestanak je prijavljen policiji u subotu 20. marta, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje. Policija je odmah počela da traga za njim i dala je objavu za nestalim licem na teritoriji cele Republike Srbije.

Nestanak devetnaestogodišnjeg mladića prijavio je otac.

Lazar je poslednji put viđen 17. marta od kada mu se gubi svaki trag.

Prema nezvaničnim informacijama Lazar je bio štićenik Doma za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu.

Similar Posts