“TUKAO ME JE, ŠUTIRAO, VUKAO PO PODU…”: Fotografije anonimne žrtve zlostavljanja lede krv u žilama (FOTO)

Nakon anonimne ispovesti o tome kako je devojku zlostavljao katolički sveštenik, ista osoba poslala je slike povreda.

Lavinu prijava seksualnog zlostavljanja, kako protiv Aleksića, koju je pokrenula glumica Milena Radulović koja je prva progovorila o njegovom zlostavljanju, dovela je do toga da se širom naše zemlje i regiona udružuju druge devojke, muškarci, stari i mladi koji su od stiga, osude javnosti, straha i nemoći krili da su bili zlostavljani.

Nakon što je na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici “Nisi sama” osvanula anonimna ispovest osobe da je nemili događaj seksualnog zlostavljanja doživela i preživela od strane katoličkog sveštenika, samo dan kasnije osvanule su fotografije modrica, povreda i rana koje će ova osoba pamtiti možda i više nego sam čin zlostavljanja, od istog lica koje ju je zlostavljalo.

– Ja sam bila silovana od strane tog sveštenika i tada mi je uz pretnju silom sa 16 godina oduzeo nevinost i nastavio sa mnom i dalje da ima jer mi oduzeo ono najčestitije a nikome nisam smela reci… Pretio mi je, ucenjivao me, pratio, zivkao stalno na telefon… A pretukao me je 25.11. posle čega sam ga prijavila. Sutra je 2 meseca od toga i tada me je tukao, šutirao, vukao po podu za ruke i tako me izvukao do stepenice zadnje na dvorište gde je nastavio sa mučenjem kad sam mu rekla da ću ga prijaviti… Ćutala sam 23 godine… Tukao me je i svašta radio sve te godine… Svuda sam bila plava. Šake nisam osećala koliko su bile otečene da puknu. Samo vraćanje od početka me tera na povraćanje, izaziva strah, uznemirenost.. I kada su me iz mupa kada sam ih pozvala zatekli u stanu samu a on pobegao stavili me u kola odvezli u stanicu 5 sati sam davala iskaz od početka kako sam ga upoznala do 25.11. Oca nemam a majka mi je u domu zbog bolesti. Umro je kada sam nepune 2 god imala inače bi ga ubio… Ćutala sam 23 godine. O svemu… O silovanju, trudnoćama, batinama, ucenama, proveranjem… Bolesno zaljubljeni bludnik… – napisala je anonimna devojka u svojoj ispovesti na Fejsbuk stranici “Nisi sama”.

Similar Posts