“TUKAO ME JE, ŠUTIRAO, VUKAO PO PODU…”: Fotografije anonimne žrtve zlostavljanja lede krv u žilama (FOTO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nakon anonimne ispovesti o tome kako je devojku zlostavljao katolički sveštenik, ista osoba poslala je slike povreda.

Lavinu prijava seksualnog zlostavljanja, kako protiv Aleksića, koju je pokrenula glumica Milena Radulović koja je prva progovorila o njegovom zlostavljanju, dovela je do toga da se širom naše zemlje i regiona udružuju druge devojke, muškarci, stari i mladi koji su od stiga, osude javnosti, straha i nemoći krili da su bili zlostavljani.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nakon što je na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici “Nisi sama” osvanula anonimna ispovest osobe da je nemili događaj seksualnog zlostavljanja doživela i preživela od strane katoličkog sveštenika, samo dan kasnije osvanule su fotografije modrica, povreda i rana koje će ova osoba pamtiti možda i više nego sam čin zlostavljanja, od istog lica koje ju je zlostavljalo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Ja sam bila silovana od strane tog sveštenika i tada mi je uz pretnju silom sa 16 godina oduzeo nevinost i nastavio sa mnom i dalje da ima jer mi oduzeo ono najčestitije a nikome nisam smela reci… Pretio mi je, ucenjivao me, pratio, zivkao stalno na telefon… A pretukao me je 25.11. posle čega sam ga prijavila. Sutra je 2 meseca od toga i tada me je tukao, šutirao, vukao po podu za ruke i tako me izvukao do stepenice zadnje na dvorište gde je nastavio sa mučenjem kad sam mu rekla da ću ga prijaviti… Ćutala sam 23 godine… Tukao me je i svašta radio sve te godine… Svuda sam bila plava. Šake nisam osećala koliko su bile otečene da puknu. Samo vraćanje od početka me tera na povraćanje, izaziva strah, uznemirenost.. I kada su me iz mupa kada sam ih pozvala zatekli u stanu samu a on pobegao stavili me u kola odvezli u stanicu 5 sati sam davala iskaz od početka kako sam ga upoznala do 25.11. Oca nemam a majka mi je u domu zbog bolesti. Umro je kada sam nepune 2 god imala inače bi ga ubio… Ćutala sam 23 godine. O svemu… O silovanju, trudnoćama, batinama, ucenama, proveranjem… Bolesno zaljubljeni bludnik… – napisala je anonimna devojka u svojoj ispovesti na Fejsbuk stranici “Nisi sama”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts