TURPIJALA BRADU, PUNILA USTA, SMANJIVALA NOS… Ana Korać dala čitavo bogatstvo da bi ličila na lutku!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
Otkriveno šta je sve radila na svom telu!

Ana Korać kaže da brojnim plastičnim operacijama pokušava da izgleda kao brac lutka!

Starleta je desetak puta išla pod noži promenila lični opis da bi ličila na svoju omiljenu igračku iz detinjstva, sa očima u obliku badema i punim usnama. Bivša učesnica “Zadruge” više definitivno ne liči na sebe, a mnogi je nazivaju “živom lutkom” zbog previše plastike.

– Često čujem da mi je uzor Kim Kardašijan i da želim da ličim na nju. To nije istina! Uvek sam bila opsednuta lutkama. Pre svega brac lutkom! Sad ličim na nju, imam i usne kao ona – kaže Ana Korać.

Da bi postigla ovaj efekat, starleta iz Ivanjice je često posećivala plastičnog hirurga i iskeširala na desetine hiljada evra!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ana se nedavno pohvalila usnama istim kao na lutkama, za koje je navodno dala čak 2.000 evra, jer je rešila da ih popuni sopstvenim masnim tkivom.

„Bratzlips“, napisala je Koraćeva uz fotografiju na kojoj je pokazala uvećana usta. Pored toga, ona već godinama ima estetske zahvate na licu, kojima pokušava da iskopira igračku omiljenu devojčicama širom sveta.

– Ana je oduvek želela da liči na lutku, opsednuta je njima. Kad god bi otišla kod plastičnog hirurga, govorila bi da je to izgled koji mora da postigne! Smanjivala je nos sve dok nije bila zadovoljna njime, i to čak tri puta! Poslednji put je dobila prćast nosić na poznatoj privatnoj klinici u Istanbulu za 4.000 evra. Uradila je i “mačkaste oči”, odnosno podigla je uglove oka i obrva da bi imala zavodljiviji pogled. To zadovoljstvo ju je koštalo 2.000 evra. Uvećala je jagodične kosti i isturpijala kost brade, a za sve to je izdvojila još 4.000 evra. Naravno, zatezala je lice i sredila podočnjake – otkriva dobro obavešten izvor.

– Da bi ličila na svetski popularnu lutku, Koraćeva je menjala i telo. Uvećala je grudi, stavila je i silikone u zadnjicu kako bi ulepšala pozadinu iza to izdvojila 8.500 evra. Priča se i da je tanak stručić, poput barbikinih, dobila uklanjanjem rebara, ali to nikada nije potvrdila – kaže sagovornik.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts