U NEVOLjI STE, MISLITE DA VAM NEMA SPASA: Ova ČUDOTVORNA molitva PRESVETOJ BOGORODICI će vam pomoći

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Која си Бога Реч, Који је изнад сваке речи, родила и благодат Његову више од свих примила, Која си море Божанствених дарова и чудесима непресушна река и Која изливаш благодат на све који са вером прибегавају Теби!

Клањајући се чудотворној икони Твојој, молимо Те, свемилостива Мајко човекољубивог Владике: излиј пребогату милост Твоју на нас и пожури да испуниш мољења наша која приносимо Теби, Брзопомоћнице, јер утеху и спасење свима припремаш.

Посети, Преблага, слуге Твоје благодаћу Твојом, подај болнима исцелење и савршено здравље, мир узнемиренима, слободу заробљенима и утеху свима који страдају.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Избави, Свемилостива сваки град и сваку земљу од глади, помора, земљотреса, потопа, огња и мача и сваке казне времене и вечне, материнском смелошћу Својом одврати гнев Божији.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Од душевне раслабљености, напада страсти и грехопада ослободи слуге Твоје, да би смо без спотицања у сваком благочешћу поживели у овом веку а у будућем били удостојени вечних блага благодаћу и човекољубљем Сина Твога и Бога, јер Њему доликује свака слава, част и поклоњење са Беспочетним Оцем Његовим и Пресветим Духом, сада и увек и у векове векова.

Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts