Uhapšeno 17 osoba odgovornih za seriju najmonstruoznijihin zločina u nekoliko poslednjih desetina godina

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Nakon hapšenja 17 osoba osumnjičenih za najteža krivična dela, održana hitna konferencija za medije. “Krili se iza navijača Partizana”

Odlučni smo da Beograd bude bezbedan grad i da pokažemo šta jesmo i da nikada nikakve kriminalne organizacije, možda jače i od “zemunskog klana” neće ugrožavati bezbednost naše dece, rekao je načelnik PU za Beograd.

Zamenik načelnika UKP i vršioca dužnosti SBPOK Ninoslav Cmolić rekao je da je jutrošnjom akcojom hapšenja organizovane kriminalne grupe, koja se krila iza navjačke grupe Partizana, pokazano da u državi nema zaštićenih i da se neće tolerisati nikakve kriminalne orgnizacije.

“Kriminalna grupa koja je jutros razbijena je odgovorna za seriju najmonstruoznijihin zločina, možda i u nekoliko poslednjih desetina godina. Ova grupa se sve vreme krila se iza navijačke grupe Partizan, ali to nisu nikakvi navijači već obični kriminalci. Mi ćemo dokazati pojedinačnu ulogu svakog od njih, i nećemo tolerisati nikakve vidove kriminala”, poručio je Cmolić.

On je rekao da je akcija planirana mesecima i poručio da će na isti način biti “završeno” sa svakom kriminalnom grupom kao i sa ovom.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se i Tužilaštvu, načelniku BIA i svima koji su učestvovali u sinoćnoj akciji jer su bili uporni i što nisu odustajali jer iza ove akcije stoje mnoge neprospavane noći.

Vulin je rekao da je uhapšeno 17 osoba, kao i da su to ljudi koji su ubijali, otimali, mučili, koji su vršili dela o kojima je teško govoriti. Rekao je i da su se svi smejali kada je pre 100 predsednik Srbije rekao da će se organizovanom kriminalu zadati udarac, a sada se ne smeju.

Istakao je i da je Srbija ozbiljna zemlja koja neće dozvoliti da se ponovo stvori neki kriminalni klan koji će pomisliti da je jači od države.

Pošto je reč o velikoj akciji, istakao je Vulin, nije isključeno da se za neka krivična dela i ne zna, zato je Vulin pozvao građane da im se jave ukoliko imaju neka saznanja o krivičnim delima u vezi uhapšene grupe.

“Građani Srbije, verujte svojoj policiji, sistemu koji vas čuva i štiti i koji će to uvek raditi”, zaključio je Vulin.

Podsetimo, ranije je saopšteno da je u akciji MUP-a i BIA-e tokom noći i jutra uhapšeno 16 osoba osumnjičenih za najteža krivična dela.

Mediji su preneli da je među uhapšenima i Veljko Belivuk, poznat i kao Velja Nevolja.

Nastavak akcije na stadionu Partizana

Zbog nastavka akcije hapšenja zatvoreni su svi prilazi stadionu Partizana.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Nekoliko marica je izašlo iz dvorišta stadiona Partizana”, javlja reporter televizije Prva i napominje da su jake policijske snage prisutnei da ne dozvoljavaju nikome da priđe.

Jedna osoba uhapšena je na stadionu Partizana, u nastavku akcije hapšenja grupe Veljka Belivuka koja se tereti za ubistva, otmice i druga krivičnih dela.

Policija je izvela privedenog muškarca iz prostorija kluba i odvezla ga u policijskom vozilu, takozvanoj marici, prenosi Tanjugov reporter.

Velja nevolja pao zbog ubistva navijača

Kako pišu beogradski mediji, Veljko Belivuk, poznat kao Velja Nevolja, uhapšen je zbog ubistva navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

Belivuk je, podsetimo, pre manje od sedam dana priveden, pa pušten, a poslednji put uhapšen je jutros u velikoj akciji MUP-a i BIA. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je na Rudniku, gde je navodno išao kako bi spalio vozila korišćena u krivičnim delima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Automobil “smart”, koji je uhapšena grupa Veljka Belivuka planirala da uništi na Rudniku, jeste ključni dokaz koji srpska policija ima u svojim rukama protiv ove ozloglašene kriminalne grupe, pišu mediji.

Među 16 osoba koje se sumnjiče da su članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, nalazi se i Milovan Tadić, bivši šef obezbeđenja kluba “Tilt”. Njemu se inače i dalje sudi da je kao šef obezbeđenja nasmrt pretukao Slobodana Vukića.

Belivuk i pripadnici njegove organizovane kriminalne grupe uhapšeni su protekle noći u velikoj policijskoj akciji – Belivuk je priveden na Rudniku, a Miljković u Beogradu.

Navodno, u tom automobilu Belivuk je svojevremeno saobraćajnom kamerom snimljen u razgovoru sa Goranom Veličkovićem Goksijem, kome se gubi svaki trag od avgusta prošle godine.

Inače, Goranu Veličkoviću Goksiju svaki trag gubi u avgustu 2020. godine. On je zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem oformio navijačku grupu “Partizanovci”.

Pre nestanka Veličković se nalazio u Centralnom zatvoru, jer je protiv njega vođen istražni postupak, ali je izašao u martu.

On je nestao 3. avgusta, a njegov nestanak je prijavljen 5. avgusta u Policijskoj upravi Beograd.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts