Umotala stopala u aluminijsku foliju i sačekala jedan sat: Riješila problem od kojeg pati svaka treća osoba

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Postoje razne metode koje nam mogu pomoći kod mnogih zdravstvenih tegoba. Ovdje vam donosimo jednu metodu za koju vjerovatno niste znali.

Aluminijska folija je u širokoj upotrebi kada nešto od hrane umotavamo i sl. Ona vam može pomoći i u još nekim stvarima. Npr, uzmite foliju i umotajte stopala sa njom. Ostavite tu foliju da stoji jedno pola sata, sat vremena i onda je sklonite.

Vjerovatno se pitate za šta vam može poslužiti ova metoda. Ova neobična metoda vam može poslužiti da se oslobodite umora, a isto tako olakšati bolove u stopalima.

Može vam pomoći i kod bolova u zglobovima. Stopala umotavajte u ovu foliju i ostavljajte sat vremena, pa onda skidajte. Radite ovo 7-10 dana, a onda napravite pauzu. Ova metoda će vam pomoći da se oslobodite bolova u zglobovima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Isto tako, obratite pažnju na obuću koju nosite. Nemojte da bude tijesna, već nosite odgovarajući broj. Izbjegavajte nošenje štikli jer one dosta štete vašim stopalima. Možda izgledaju lijepo, ali nisu dobre za vaša stopala. Iz tog razloga ih nemojte nositi baš često.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ovdje smo vam pokazali metodu koja vam može pomoći. Da li ste prije čuli za nju? Vjerujemo da većina vas nije znala da aluminijsku foliju može iskoristiti i ovako.

megaportal.info

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts