(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVAVI MIGRANTI LEŽE PO PODU: Ovako je izgledao obračun noževima u Kikindi!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Snimci krvavog obračuna pojavili su se na društvenoj mreži Tik Tok.

Prihvatnom centru kod Kikinde, u nedelju tokom popodnevnih časova, izbila je tuča između migranata, pa su morali da intervenišu policija i Hitna pomoć.

Nekoliko sanitetskih vozila i patrolnih vozila upućeno je u nekadašnju upravnu zgradu Poljoprivrednog preduzeća “29. novembar”, poprište sukoba.

Kako piše Gradski, u kikindskoj bolnici je medicinska pomoć pružena osmorici migranata, a tokom okršaja su korišćeni noževi i ašovi.

Hitna služba je na Prijemno odeljenje dovozila po dvoje povređenih migranata. Konstatovane su ubodne rane u predelu butina, glave… Radi se o mlađim muškarcima koji imaju između 20 i 30 godina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kako saznaje portal, dvojica su zadržana. Jedan migrant je hitno operisan, a drugi zadržan na Odeljenju urologije. Ostali su pušteni nakon što su im povrede zbrinute na Prijemnom odeljenju. Povrede kod svih migranata su nanete oštrim predmetima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U Prihvatnom centru su, krajem oktobra prošle godine, jednom Marokancu napadači zadali više udaraca nogama i rukama, dok je jedan državljanin Bangladeša, oštrim predmetom, isečen po leđima.Video Player00:0000:37

Incidenti poput ovog nisu neuobičajeni, piše medij, naročito otkako ovde više ne borave porodice, nego isključivo samci. Prihvatni centar je utočište migrantima iz Sirije, Bangladeša, Maroka, Alžira.

Izvor: Newspanel/Telegraf

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts