VAKCINU PRIMILO VIŠE OD 10.000 TRUDNICA: Vodeći svetski epidemiolog otkrio da li ima neželjenih reakcija

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Vodeći američki epidemiolog kaže da je među trudnicama koje su imunizovane mnogo onih koje su zaposlene u zdravstvu

Kod više od 10.000 trudnica koje su do sada primile vakcinu protiv korona virusa nije primećena nije reakcija koja bi bila zabrinjavajuća, izjavio je imunolog Entoni Fauči, zdravstveni savetnik Bele kuće.

Trudnice i mala deca isključeni su iz američkih ispitivanja vakcina, što je tipično u eksperimentalnim istraživanjima cepiva. To je dovelo do zabrinutosti da nema dovoljno podataka o sigurnosti vakcina protiv virusa SARS-CoV-2 za trudnice.

Vodeći američki epidemiolog Fauči kaže da Uprava za hranu i bezbednost (FDA) redovno prati trudnice koje su vakcinisane i nastaviće da ih prati, ali još nije videla da postoje razlozi za zabrinutost.

– Za sada nema “crvenih zastavica” kada je reč o vakcinama za trudnice – izjavio je Fauči za časopis Američkog lekarskog udruženja.

Otkako su odobrene vakcine protiv korona virusa koje su napravili “Moderna” i “Fajzer/Bajontek”, vakcinisano je više od 10.000 trudnica.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Mnoge od njih su zaposlene u zdravstvu.Foto: Profimedia

trudnica

Postoje dokazi da infekcija korona virusom može da dovede do povećanog rizika od neželjenog ishoda u trudnoći, što je možda razlog zbog kog su se mnoge zdravstvene radnice odlučile na imunizaciju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Prema smernicama Centra za prevenciju i kontrolu bolesti u SAD, odluka o vakcinaciji je na budućoj majci u dogovoru sa njenim lekarom.

Svetska zdravstvena organizacija je prošlog petka ažurirala preporuke u vezi trudnica i vakcinacije protiv korona virusa.

Prema ovim smernicama, trudnice mogu da se vakcinišu ako su u visokom riziku od izloženosti korona virusu ili ako u osnovi imaju medicinska stanja koja ih izlažu riziku od teške bolesti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts