(VIDEO) EVROPA NA IVICI PUCANJA! Krenula lančana reakcija, države se dižu protiv mera! Na ulicama bes i divljanje!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Evropa ustala protiv autoritarnih mera. 

U mnogim evropskim zemljama već mesecima je na snazi strogi lokdaun.

Lokdaun kao i veoma spora kampanja vakcinacije, ali i pojava novih sojeva virusa, za posledicu ima frustraciju, bes i bekstvo u svet žurki, piše Dojče vele.

Holandija “ključa”, ali više nije jasno zašto

“Korona-neredi” najviše su pogodili Holandiju. U toj zemlji vlada veliko nezadovoljstvo zbog uvođenja noćnog policijskog časa koji je na snazi od vikenda. Stotine nasilnih mladih ljudi protestovalo je u nedelju, a zatim i u ponedeljak uveče. Oni su na ulicama napadali i policiju – i to u Amsterdamu, Roterdamu i Hagu. Na meti napada bile su i novinarske ekipe.

Gradonačelnici pogođenih gradova pretpostavljaju da su u nerede umešane različite grupe, uključujući i one koji negiraju postojanje korone, ali i fudbalske huligane.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Toliko nasilja nismo videli u poslednjih 40 godina”, izjavio je Koen Simers, predstavnik sindikata holandske policije NPB. Do ponoći su snage bezbednosti situaciju uglavnom stavile pod kontrolu, rekao je direktor tamošnje policije Vilem Velders.

Premijer Mark Rute ocenio je na Tviteru da ti događaji “nemaju nikakve veze sa protestima ili borbom za slobodu”, već je reč o “kriminalnom nasilju”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Velika Britanija: Slavlje dok se ne pojavi policija

Sa psima i helikopterom londonska policija je tokom vikenda prekinula jednu ilegalnu zabavu sa 300 gostiju. Na licu mesta 78 osoba je moralo da plati kaznu od 200 funti (225 evra) zbog kršenja korona-propisa. Mnogi su to izbegli bežeći preko ograde.
https://www.youtube.com/embed/zrAsx1wL3SU
To nije bila prva zabave te vrste u Velikoj Britaniji. Nedelju dana ranije policija je prekinula jednu drugu žurku sa 200 gostiju. Prošlog četvrtka prekinuta je svadba sa stotinu gostiju u jednoj londonskoj školi.

Policijsku akciju predvodio je Roj Smit, koji kritikuje učesnike slavlja: “Naši službenici su ponovo bili primorani da rizikuju svoje zdravlje, jer su imali posla sa velikom grupom neverovatno egoističnih ljudi, koji su se nagurali na malom prostoru”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts