(VIDEO) Glumci uzeli ulogu medicinskih eksperta i pričaju da su vakcine bezbedne! BRAJOVIĆ, TRIFUNOVIĆ, BAJAGA…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ne postoji ni jedan lek ili vakcina za koji ne postoji kontra-efekat, ipak glumci su preuzeli na sebe da građanim kažu da su vakcine bezbedbne.

“Radim nešto za pozorište Boško Buha, tako da sam se pridružio glumcima u vakcinaciji danas. Sve vakcine su bezbedne, tako da nemam nikakvu sumnju što se tiče ‘Fajzerove’ vakcine”, rekao je Momčilo Bajagić Bajaga, koji se danas vakcinisao s dramskim umetnicima.

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu danas je organizovana grupna imunizacija protiv koronavirusa dramskih umetnika “Fajzer” vakcinom. Među onima koji su danas primili vakcinu bili su glumci Voja Brajović, Branislav Trifunović, Dragan Mićanović, Branko Cvejić, Feđa Stojanović, Zinaida Didakin, Ljubinka Klarić, ali i roker Momčilo Bajagić Bajaga, koji se zbog angažmana u pozorištu Boško Buha pridružio glumcima.

“Odlučila sam se na vakcinišem zbog zdravlja. U ponudi su ‘Fajzer’ vakcine, tako da ću primiti nju. Ljude koji se dvoume da li da prime vakcinu neću savetovati. Sami neka odluče”, rekla je glumica Zinaida Didakin pre vakcinacije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Nisam se posavetovala ni sa kim oko vakcina, jer smatram da su sve bezbedne. Vakcinišem se zbog zdravlja. Zamislite da se ljudi nisu vakcinisali kada je bila epidemija variole vere, pa mi onda danas ne bismo bili rođeni. Vakcine su spasile svet”, rekla nam je glumica Ljubinka Klarić pre vakcinacije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Osećam se isto kao i pre nego što sam došao. Jedino su me upozorili da ne mogu da pijem alkohol čitav jedan dan. Mada ja i ne pijem, tako da mi to neće teško pasti. Svi oni koji se dvoume slobodno neka se vakcinišu. Odlučio sam se za vakcinu da bih zaštitio pre svega druge, a onda i sebe”, rekao je glumac Feđa Stojanović za Nova.rs neposredno posle vakcinacije.
https://www.youtube.com/embed/Q4XFcQkJ0wk
“Osećam se dobro posle vakcinacije. Rekli su mi da se pazim narednih nekoliko dana i da povedem računa. Svejedno mi je koju vakcinu sam primio”, kratko je izjavio za Nova.rs glumac Voja Brajović posle imunizacije.

Izvor: Nova.rs/Newspanel.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts